דרוש מידע אנדוקרינולוג מומלץ

• הוסף לסימניות
האם יש המלצה לאנדוקרינולוג מומלץ למבוגרים בירושלים מטעם מאוחדת?

• הוסף לסימניות
אשמח למידע על ד"ר חנה גרף בראל
או על רופא אחר בבני ברק מומלץ

• הוסף לסימניות
שלום,

האם יש המלצה לאנדוקרינולוג מומלץ מטעם מכבי?
פרופ צדיק מקבל רק פרטי?

תודה
יש פרופסור וייס ברחוב ירמיהו בני ברק
הוא מוגדר כרופא משפחה אבל ההתמחות שלו היא אנדקרינולוגיה
רופא מעולה

• הוסף לסימניות
יש פרופסור וייס ברחוב ירמיהו בני ברק
הוא מוגדר כרופא משפחה אבל ההתמחות שלו היא
האם הוא מתאים לילד בן 14 שיש לו חוסר בהורמון גדילה או אם יש המלצה על רופאים אחרים
וגם ראיתי שיש תורים ארוכים בתחום הזה האם יש למישהו פתרון או רעיון
תודה רבה

• הוסף לסימניות
האם הוא מתאים לילד בן 14 שיש לו חוסר בהורמון גדילה או אם יש המלצה על רופאים אחרים
וגם ראיתי שיש תורים ארוכים בתחום הזה האם יש למישהו פתרון או רעיון
תודה רבה
תנסי לשאול את המזכירה שלו, בשעות העבודה היא יכולה להכניס באותו יום

• הוסף לסימניות
דר נחום סטרפולסקי במודיעין עילית
לילדים
מקצוען מעולה אנושי וסבלני

• הוסף לסימניות
אני צריכה אנדוקרינולוג להרטבת לילה, יש למישהו נסיון/ המלצה?

• הוסף לסימניות
נראה לי להרטבת לילה צריך אורולוג ולא אנדוקרינולוג
אורולוג שלנו עזר מאוד זה ד"ר גיא הידש בהדסה יש לו מרפאת הרטבת לילה
חשבתי גם , אבל לשם רופאת הילדים הפנתה אותי בטענה של חוסר בהרומון (ואזופרסין נראה לי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה