כללי אנדזיין אובייקט מעוגן/ שילוב תמונה במלל

• הוסף לסימניות
אפשר לתת text warp לאוביקט מעוגן?
או לחלופין-
מה הדרך הנכונה לעמד ספר משולב תמונות קטנות?

אם אני רק ממקמת אותם עם text warp אז על כל שינוי של מלל בספר כל הטקסט זז והתמונות לא ואז התמונות לא במקום הנכון,
מאידך, אם אני מעגנת את התמונות במסמך עצמו אז זה לא יושב יפה בעמוד, כי נגיד התמונה בגובה 4 שורות וברוחב שליש פסקה- אז נוצר לי חלון במלל לצד התמונה ברוחב של 2 שלילש פסקה ובגובה 3 שורות (שורה אחת כן ממשיך המלל)

מי שהבין-יודע את התשובה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תובנה;879662:
אפשר לתת text warp לאוביקט מעוגן?
או לחלופין-
מה הדרך הנכונה לעמד ספר משולב תמונות קטנות?

אם אני רק ממקמת אותם עם text warp אז על כל שינוי של מלל בספר כל הטקסט זז והתמונות לא ואז התמונות לא במקום הנכון,
מאידך, אם אני מעגנת את התמונות במסמך עצמו אז זה לא יושב יפה בעמוד, כי נגיד התמונה בגובה 4 שורות וברוחב שליש פסקה- אז נוצר לי חלון במלל לצד התמונה ברוחב של 2 שלילש פסקה ובגובה 3 שורות (שורה אחת כן ממשיך המלל)

מי שהבין-יודע את התשובה?

אןביקט מעוגן דוחה את הטקסט רק מסימן העיגון ומטה. אם תגררי את האוביקט למטה, הכל יסתדר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;879667:
אןביקט מעוגן דוחה את הטקסט רק מסימן העיגון ומטה. אם תגררי את האוביקט למטה, הכל יסתדר.
תודה,
אבל כך המלל בשורה הבאה כן עולה על התומנה,
ולא זז שמאלה אחרי התמונה כמו שקורא ב text warp

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תובנה;879681:
תודה,
אבל כך המלל בשורה הבאה כן עולה על התומנה,
ולא זז שמאלה אחרי התמונה כמו שקורא ב text warp

לא הבנתי, השורה הבאה מתעלמת מהדחיית טקסט?!
( נ"ב, בהערות שוליים, אכן אין דחיית טקסט)
אולי תעלי צילום מסך?

• הוסף לסימניות
תודה,
ניסיתי שוב, והצלחתי ב"ה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה