אין לי מידע חדש. לא התנסיתי עדיין.@אריA
האם יש לכם מידע בענין?
או אולי מישהו אחר ששמע/ניסה
מה רוצים לדעת?@אריA
האם יש לכם מידע בענין?
או אולי מישהו אחר ששמע/ניסה
מידע כללי על המכשירמה רוצים לדעת?
עובד מצוין.האם הוא אכן עובד טוב?
קפואים.המים הקרים, קרים?
אין לי חמים שלהם.החמים, חמים?
בינתיים אין.מה מבחינת תקלות?
עשיתי דרך סוכן חרדי, שירות מעולה.מה מבחינת שירות?
מה זה נקרא שאין לך חמים שלהם?עובד מצוין.
קפואים.
אין לי חמים שלהם.
בינתיים אין.
עשיתי דרך סוכן חרדי, שירות מעולה.
אני קניתי קרים באישור משמרת השבת.אפשר לבחור רק קרים או חמים?
0533177390יש לך פרטים של הסוכן החרדי שלהם?
8 חודשים.כמה זמן יש לך את המערכת הזו?
מה מתוך כל אלו מותר לשימוש בשבת?יש לי בבית מרוצה יש 3 שנים אחריות שירות מצויין כמות מים קרים גדולה ומים קפואים מים חמים וסודה פצצה
המים הקרים והסודה עוברים למצב שבת אוטומטית בהכשר משמרת השבתמה מתוך כל אלו מותר לשימוש בשבת?
כמה זמן יש לך את זה? נתקלת בבעיות כלשהן? רמת שירות של החברה? יש אפשרות לכוון את תדירות הרתחת המים שלא יקח 24 שעות חשמל של הרתחה?יש לי בבית מרוצה יש 3 שנים אחריות שירות מצויין כמות מים קרים גדולה ומים קפואים מים חמים וסודה פצצה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים