לא בכל פלאפון יש רשימת דחיהרשימת דחיה
יש אפשרות לחסום את זה.אנו מצטערים. מספר הטלפון שלכם אינו מורשה להכנס למערכת, אנא פנו למנהל המערכת.
את ההודעה הזו אני מקבל ממספר מסוים שמטריד אותי כבר כשבועיים, וללא הגזמה, למעלה מ-20 פעמים ביום.
המספר רק מצנתק וכשאני חוזר אליו זו ההודעה שאני מקבל.
רחמנות, מה עושים???
www.prog.co.il
0733831053לפעמים זו יכולה להיות תקלה טכנית פשוטה של טעות במספר, חבל סתם להתלהם לכיוון של תביעות וכדו'
תכתבו כאן את מספר המצנתק, וננסה לזהות לאיזו חברה זה שייך ותוכלו לפנות לחברה המפעילה, אם הם לא יטפלו יש מה לחשוב על הצעדים הנ"ל.....
ממש ממש לא בסדר.זה בסדר גם אני קיבלתי את זה
אנו מצטערים. מספר הטלפון שלכם אינו מורשה להכנס למערכת, אנא פנו למנהל המערכת.
את ההודעה הזו אני מקבל ממספר מסוים שמטריד אותי כבר כשבועיים, וללא הגזמה, למעלה מ-20 פעמים ביום.
המספר רק מצנתק וכשאני חוזר אליו זו ההודעה שאני מקבל.
רחמנות, מה עושים???
ב"מי זה פון" הכוונה?!נ.ב. במי כתוב- איבנבוים פנימי קו
יש אפליקציה בשם Me.ב"מי זה פון" הכוונה?!
0733831053
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים