לדעתי זה דרישה מוגזמת. אמורים לכלוא את הנשימה ולא לרוץ ולחיות בבית?נכתב ע"י שירי12;1437695:טוב, יישמתי את עצותיכם, הבימבה ג'וק וחבר מרעיה מתגלגלים רק בחוץ, או בשעות שהם ודאי לא בבית.
כל הקפלות - רק על השטיח.
אבל עדיין השכנה מתלוננת על זה שהילד רץ...
זה יום שבת והיא רוצה שקט..שהילד לא ירוץ בבית.
בין 2-4 יש שקט מוחלט, אפילו מ-1-6, גם בבוקר עד שמונה וחצי ודאי שקט.
אני משתדלת לשים לילד קרוקס, אבל הוא לא מאוד אוהב ואם אני לא שמה לב הוא מוריד, והוא אוהב לרוץ.
זה דרישה מוגזמת מצידה? או שהיא צודקת?
אבל השכנה התלוננה על רעש של פסיעות, או ריצות..אני גרה בקומה ראשונה ושומעת מקומה חמש את השכנים משחקים חמש אבנים אם זה בשעה סבירה אז שותקים ואם זה בעשר בלילה אז...מי שגר למעלה לא יבין מה זה רעש של בימבה כיף.בימבה גוק כדור חמש אבנים או סתם כיסא ניגרר שילד גורר ואמא שלו שמחה שהוא הולך לבד.או שכן שהכי מסתדר לו לקדוח בתשע בערב.נכון זה לא שעה מאוחרת אבל ילדים ישנים מתעוררים כן מרעש ששכן קודח להם מעל הראש.אני אישית חושבת שזה ענין של רגש ואהבת ישראל התחשבות בזולת וטאקט.ואני ברוך ה בית עם שישה שובבים שיודעים שבימבה וכדור זה ללמטה ולגינה ולא גוררים כסאות .תינוק שמתחיל ללכת יש הליכון מיוחד עם גלגלי סיליקון מיוחדים שמונע רעש,
נכתב ע"י שירה בנט;1437854:אני גרה בקומה ראשונה ושומעת מקומה חמש את השכנים משחקים חמש אבנים אם זה בשעה סבירה אז שותקים ואם זה בעשר בלילה אז...מי שגר למעלה לא יבין מה זה רעש של בימבה כיף.בימבה גוק כדור חמש אבנים או סתם כיסא ניגרר שילד גורר ואמא שלו שמחה שהוא הולך לבד.או שכן שהכי מסתדר לו לקדוח בתשע בערב.נכון זה לא שעה מאוחרת אבל ילדים ישנים מתעוררים כן מרעש ששכן קודח להם מעל הראש.אני אישית חושבת שזה ענין של רגש ואהבת ישראל התחשבות בזולת וטאקט.ואני ברוך ה בית עם שישה שובבים שיודעים שבימבה וכדור זה ללמטה ולגינה ולא גוררים כסאות .תינוק שמתחיל ללכת יש הליכון מיוחד עם גלגלי סיליקון מיוחדים שמונע רעש,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ספרות בנשמה, אביגלוש, אש קודש! ועוד 4 משתמשים7 //