עזרה אנחנו וצאצאינו צריכים אתכם!

• הוסף לסימניות
יש לנו צאצאים בחינוך מיוחד שמסיימים את החופש הענק רק בראשון לספטמבר.

דקה לא קודם לכן.

כל הבית הופך לקיר טיפוס.
קייטנות אין, בייבי סיטר כבר לא מתאים.
כולם חוזרים למסלול, ובמסלול המיוחד עדיין מסתובבים ילדים נטולי ילקוטים כמו פורפרה בחלל.

אמא מה נעשה מחר? מי ישמור עלינו כשתלכי לכיתה שלך עם התיק? אולי נלך איתך לכיתה שלך?

לא יודעת חמודים, עונה האם בפעם האלף. כמה אפשר להפיל על דודות וסבתות?

אילו היתה איזו מועדונית קסם שמחזיקה אותם כמה שעות בבוקר. אילו.

איך עוצרים את הפורפרה הזו, שמתנגשת בעצמה כל הזמן?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בחינוך המיוחד פיצלו השנה את הקיטנות ויש להם חופשה עכשיו בבין הזמנים ובא' אלול מתחילה שוב קיטנה.
את מתכוונת אולי לגני שפה ועיכוב? שהקיטנה שלהם היתה עד ה31/7 והם נפלו בין הכיסאות, אכן גם להם צריכים למצוא פתרון.

• הוסף לסימניות
ראיתי פרסום במקומון אצלינו שמתארגנת קבוצה לקיטנה עד תחילת הלימודים,
והם מחפשים מדריכה.

אולי כיוון כזה?

• הוסף לסימניות
ראיתי פרסום במקומון אצלינו שמתארגנת קבוצה לקיטנה עד תחילת הלימודים,
והם מחפשים מדריכה.

אולי כיוון כזה?
מדובר בילדים גדולים.
תחילת הלימודים, בד"כ, זה מא' אלול עד טו/טז אלול. אני מתכוון ל1 בספטמבר שחל בשעטו"מ בכא' אלול, שבוע אחרי כולם!

• הוסף לסימניות
מדובר בילדים גדולים.
תחילת הלימודים, בד"כ, זה מא' אלול עד טו/טז אלול. אני מתכוון ל1 בספטמבר שחל בשעטו"מ בכא' אלול, שבוע אחרי כולם!
בדיוק, על זה אני מדברת על הראשון לספטמבר.
אם מדובר בילדים גדולים אני לא יודעת אם מתאים,
בכל אופן ניסיתי לעזור.
או להביע הזדהות, לכל הפחות

• הוסף לסימניות
לנו גם יש...
פיתרון לחלק מהימים יש ימי הקלה, על ידי מחלקת רווחה
ששולחים לקרובי משפחה וכדו' והם משלמים 150 ש"ח ליום

• הוסף לסימניות
לגבי גני השפה בבני ברק, לי ידוע שמתחילים ב- 27/08.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה