מדובר דווקא בקובץ PNG שלא נותן תצוגה מקדימה? כי תמונה את בטח יודעת...מישו יודע למהההה אי אפשר להציג את הקבצים בתצוגה של ההודעה עצמה??
פרוג, תעזרו!
אני לא יודעת, אולי צריך לבדוק באמת אם דווקא PNG לא.. מענייןמדובר דווקא בקובץ PNG שלא נותן תצוגה מקדימה? כי תמונה את בטח יודעת...![]()
תודה!מקסים מקסים מקסים!!!
את אלופה
בחיים לא אהבתי שום דבר שמזכיר מנגה, אבל הציורים שלך פשוט מעולים!!
אגב, יש לך משהו נורא אלגנטי בקו. אני אוהבת
תודה!הציורים ממגנטים, וגם הכתיבה שלך סוחפת ומעלה חיוך.
אחרי שאת מעלה את קובץ התמונה, יש לך אפשרות להוסיף את התמונה להודעה עצמה. את בוחרת אם להציג אותה בגודל המלא או בתמונה ממוזערת.
צפה בקובץ המצורף 373217
אלגנטיתודה!
מה יש לכולם נגד מנגהלא, אל תענו לי! לא שוב!
עריכה: שו אלגנטי?
כן שמתי לב רק אחרי שהעליתי.. סיוט הטכנולוגיה הזאת, אני חוזרת לצייר על דף.אלגנטי
הקו אלגנטי
דק כזה, נעים, מתעגל, עובי מתחלף באלגנטיות
עושה תחושה כאילו ציירת עם עיפרון נוראאאא מחודד
הקו שלך לא שחור, נכון? מה זה, חום?
ואגב התמונות שהעלת בתור תמונה - האיכות על הפנים
זה בסדר, ממילא אני לא מתקרבת למנגה...כן שמתי לב רק אחרי שהעליתי.. סיוט הטכנולוגיה הזאת, אני חוזרת לצייר על דף.
לא לא באמת
לגבי העט אני מציירת בשחור, ואחרי זה צובעת את הקו לפעמים. והעט הזה מעולה! ממליצה, הוא בחינםמהענן של מנגה
אבל אני לא יודעת איך קוראים לו כי שיניתי את השם שלו בהגדרות של התכנה שלי
בטח משהו ביפנית
רשמתי לי. מסגרתי. תליתי. הפצתי ב10 אלף עותקים. הטמנתי חלק בסליק ליום פקודה. שלחתי שני עותקים לפוטין וטראמפ, ואחד לגיבוי בקוד בינארי כדי שגם החייזרים יוכלו לקרוא את זה יום אחד.פעם ראשונה שאני רואה מנגה סטייל שאיכשהו כן מתחבר לציבור שלנו. מרשים מאוד!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים