אנחנו וקרדו"זינו

• הוסף לסימניות
מחכה להערותיכם, הארותיכם ועצותיכם לבאות!
בהצלחה עם הקיץ, ותשתו הרבה, גם במזגן.
:D
אהבתי את הילד בכיסא/ערסל נדנדה ההוא.
שימי לב שהיד המורמת/מנופפת של הילד באיור השני יצאה קצרה מידי ביחס לגוף וליד השניה.
שיהיה הצלוחעס בעיצובים קירדוזים (או מה שלא יהיה). :)

• הוסף לסימניות
מקסים מקסים!
סגנון משובח ביותר!

(נ.ב. אפשר קישור למברשת המדוברת?)

• הוסף לסימניות
מקסים מקסים!
סגנון משובח ביותר!

(נ.ב. אפשר קישור למברשת המדוברת?)
בעיה, כי אני לא זוכרת מה השם שלה.. שיניתי אותו לעצמי בתכנה
אני יכולה לשלוח לך במייל, אם יש לך מנגה קליפ סטודיו פיינט, זה יהיה יעיל

• הוסף לסימניות
עבודות מעולות!
(ילד שעומד- נראה לי שיד המורמת קטנה קצת, והייתי מגדילה כפות ידיים)
ובדיוק, כמו שאבימי אמר- סגנון מנגה בציורים דתיים אצלך מאוד מוצלח!
אהבתי מאוד!!!

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת למה אתם חושבים שזה מנגה.
אבל אם אתם חושבים, ועדיין אוהבים, זו התחלה טובה.

למיטיבי לכת: זה ממש לא מנגה. זה כמעט אפילו לא מזכיר מנגה, מלבד העיניים שטיפה דומות בהשראה שלהם. אבל הסגנון של מנגה הוא הרבה מעבר לעיניים, ואת רובו אין לי יכולת לבטא באיורים למגזר שלנו - כי אנשים לא רגילים לזה ולא מתחברים לזה. יותר מזה, אני לא חושבת שהיכולת שלי מתקרבת איך שהוא לסגנון של מנגה, אני חושבת שאני צריכה עוד הרבה אימון ורכישת מיומנות לפני שאצליח להגיע לרמה של אמני מנגה ממוצעים. יום אחד...

• הוסף לסימניות
ממש מקסיייים
הציורים מתוקים והצביעה מדהימה ומקצועית.
צבעת בשיטה הפירסמת כאן לפני כמה זמן?

• הוסף לסימניות
אוי צדיקה.. ברור שזה מנגה.
העיינים הן מנגה,
האף הוא מנגה
הפה הוא מנגה
הפרופורציות פרצוף הן מנגה
הפאות הזוויתיות הן מנגה (המתולתלות לא)
הרזון הוא מנגה :)
ההצללה היא מנגה
ההבעות הן מנגה
סוג העמדת האנטומיה (נכון לא בכולם) הוא מנגה.
זה לא קשור לרמה ולא רמה, בסגנון זה ודאי מנגאי...
אני כידוע פחות מתחברת,
אבל העבודות שלך מקסימות ואת זה קל לראות גם אם לא מתחברים לקהילה המנגאית :)

• הוסף לסימניות
חחח אוקי אם את אומרת... אני הרי נגועה, אז מי אני שאביע דעה לגבי עצמי. רק אבהיר, ברור שאני מושפעת ממנגה, אבל לרמה של אמני מנגה טרם הגעתי, זה מה אמרתי.
אוי צדיקה.. ברור שזה מנגה.
העיינים הן מנגה,
האף הוא מנגה
הפה הוא מנגה
הפרופורציות פרצוף הן מנגה
הפאות הזוויתיות הן מנגה (המתולתלות לא)
הרזון הוא מנגה :)
ההצללה היא מנגה
ההבעות הן מנגה
סוג העמדת האנטומיה (נכון לא בכולם) הוא מנגה.
זה לא קשור לרמה ולא רמה, בסגנון זה ודאי מנגאי...
אני כידוע פחות מתחברת,
אבל העבודות שלך מקסימות ואת זה קל לראות גם אם לא מתחברים לקהילה המנגאית :)

• הוסף לסימניות
שובה לב.
בהחלט ייהדת את היפנים כהלכה.

• הוסף לסימניות
חחח אוקי אם את אומרת... אני הרי נגועה, אז מי אני שאביע דעה לגבי עצמי. רק אבהיר, ברור שאני מושפעת ממנגה, אבל לרמה של אמני מנגה טרם הגעתי, זה מה אמרתי.
מדברים על הסגנון...
לרמה אפשר להגיע גם בלי לחקות את הסגנון עצמו
ובאמת היפנים משוגעים לקומיקס, ההשקעות לא הגיוניות לגמרי.

• הוסף לסימניות
מדברים על הסגנון...
לרמה אפשר להגיע גם בלי לחקות את הסגנון עצמו
ובאמת היפנים משוגעים לקומיקס, ההשקעות לא הגיוניות לגמרי.
כן אבל לא כל דבר שמזכיר מנגה הוא מנגה! (אימוג'י נחרד) זה זילות הז'אנר, בקצב הזה כל העולם הוא מנגאיסט, כמעט לכל ז'אנר יש משהו שמושפע מהמנגאיזם.

• הוסף לסימניות
כן אבל לא כל דבר שמזכיר מנגה הוא מנגה! (אימוג'י נחרד) זה זילות הז'אנר, בקצב הזה כל העולם הוא מנגאיסט, כמעט לכל ז'אנר יש משהו שמושפע מהמנגאיזם.
חולקת עליך מההתחלה ועד הסוף,
אבל זה כל כך לא קריטי לי להתווכח על זה - בטח לא בכזה חום!!! :)

• הוסף לסימניות
מסכימה עם כל מילה ורווח במשפט הזה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה