אנחנו לא פוטוגניים!

• הוסף לסימניות

הזוג הזה.. תודו זוג משמיים!
במקום לבשל אני מצלמת..
מה יהיה?
שנה טובה לכוווולם!!
שיתקבלו התפילות ויהיה קץ לכל הצרות!

• הוסף לסימניות
משוגעת..
כמעט נפלתי מהכסא..
מהמם!! לייק

• הוסף לסימניות
" אנחנו לא פוטוגניים"
דווקא כן!
זה נראה שהם עוד דקה יבלעו אותי...!
פשוט מדהים!!!!

• הוסף לסימניות
מה את מבשלת שם:confused::confused:

זה נראה שממש יוצאות להם העיניים:p:p:p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוסיקה;1382816:
מה את מבשלת שם:confused::confused:

זה נראה שממש יוצאות להם העיניים:p:p:p
אני מבשלת דברים לא טעימים... למשל, אותם!
לכן הם מתים מפחד..
אבל זהו, הגרוע מכל מאחוריהם... הם בסיר.

• הוסף לסימניות
חשבתי שכוונתך ל"לא סטנדרטיים"... ;)

הו, יפה!

• הוסף לסימניות
אחרי....

ממממממ....
מעורר תאבון!:(:eek:

• הוסף לסימניות
טוב
על כזה דבר עוד לא חשבתי
(הפוקוס במקום?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1383218:
טוב
על כזה דבר עוד לא חשבתי
(הפוקוס במקום?)
אני חושבת שכן
התפקסתי על העין(ברררר...)
אבל הם כאלה מבריקים וחלקלקים שזה מבלבל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה