שאלה אנחנו מתלבטים בין 2 דירות

• הוסף לסימניות
בשתי הדירות אנחנו רוצים להרוס את כל הקירות, ולעצב מאפס את החדרים מטבח סלון וכו', בשביל לדעת איזה דירה עדיפה לנו אנחנו צריכים לראות מה האופציות שאפשר להוציא משתי הדירות, איך עושים את זה? או יותר נכון מי עושה את זה? יש לנו שרטוטים שהמתווך הוציא מהעירייה, ככה שאני לא יודעת אם הם מדוייקים
מקווה שהבנתם אותי אשמח לכל הכוונה בנושא

• הוסף לסימניות
בשביל לדעת איזה דירה עדיפה לנו אנחנו צריכים לראות מה האופציות שאפשר להוציא משתי הדירות, איך עושים את זה?
בנתיים כדי לקבל חוות דעת כללית מי משני הדירות עדיפה --אפשר להעלות את השרטוטים מהערייה כאן לפורום
ויעזרו לכם לקבל החלטה איזו דירה עדיפה
אחרי שתחליטו איזה דירה עדיפה --צריך להזמין מודד דירות מצב קיים ולגשת עם שרטוטים למעצב/ת פנים שישמע מה הדרישות שלכם ויציע לכם אופציות שמהם תבחרו מה הכי מתאים לכם

• הוסף לסימניות
בנתיים כדי לקבל חוות דעת כללית מי משני הדירות עדיפה --אפשר להעלות את השרטוטים מהערייה כאן לפורום
ויעזרו לכם לקבל החלטה איזו דירה עדיפה
אחרי שתחליטו איזה דירה עדיפה --צריך להזמין מודד דירות מצב קיים ולגשת עם שרטוטים למעצב/ת פנים שישמע מה הדרישות שלכם ויציע לכם אופציות שמהם תבחרו מה הכי מתאים לכם
יש דרך להשיג אותך? אתה עושה את מה שרשמת?

• הוסף לסימניות
מוזמנים ליצור קשר במייל שבחתימה,
בשביל כזאת התלבטות מספיקה שעת יעוץ - במחיר סימלי,
בא אתם יוצאים עם תוכנית רעיונית (לא שרטוט מקצועי עם מידות)
אלא בדיקת היתכנות בחלל.

• הוסף לסימניות
עושה בהחלט -- אין לי פרימיום לא יכול לפרסם מייל --השם שלי אילן פילוסוף -- קצת תושיה ואפשר לצור איתי קשר
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה