המיינסטרימית
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אילת 
אם רוצים לפתור את הנושא ההלכתי, זה כנראה לא עוזר, כי גם אילת נחשבת לחו"ל לרוב הפוסקים (אני לא רב ולא ערברב)אילת![]()
כמה שתיהיה נוחה לבן אדם שעושה את זה פעם ראשונה זה יהיה מאד קשה גם עם גוגל טרנסליט אני רואה את זה בארץ עם אנשים שלא מכירים אזורים מסוימים ובטעות עולים על האוטבוס לצד השני כי לטלפון דרך ממש לדעת באיזה צד אתה בכביש וזה עוד בארץ שאתה מבין את השפה אבל בחול שלא מבינים כמעט בפרט שלא תמיד זה כתוב באנגלית אז הרבה יותר מסובך לסיכום עדיף לסכם על רכב מראש עם אחד שמתמחה בתחום ועם זה מידי יקר אז יש את בולטהשאלה באיזה תקופה ולכמה ימים
אם מדובר על התקופה הקרובה - אז הימים עכשיו קצרים ומזג אויר לא משהו
יותר מומלץ להיות בעיר
אם מדובר על 2-3 ימים הייתי הולכת על היעדים הזולים יותר שאין כ"כ מה לעשות שם כמו בודפשט/יון/פראג/רומא ועוד הרבה אפשריות וכו אם אתם רוצים פחות עיר אז ונציה אולי באגם קומו ועוד מקומות אבל זה מצטרך יותר שיעורי בית
תסתכלו לאן יש כרטיסים זולים
ואם ליותר ימים אפשר גם ללכת על אנגליה/פאריז/אמסטרדם /וינה ועוד
אם חשוב לכם הקטע של אוכל מוכן כשר אז תלכו למקומות שיש שם מסעדות כשרות
לרוב הערים הגדולים באירופה יש תחבורה ציבורית נוחה
איך /איפה מבררים על זהחורף מתאים ואפשר לקחת דירות
מקום משעמםבלרנקה יש מה לעשות?
יש שם הרבה ישראלים?
מסעדות כשרות?
מבחינת הטיסות זה נראה הכי נגיש.
260 ש"ח לכרטיס והשדה קרוב לעיר ולים
אין רשיון ולא יודעים טוב אנגלית
מה האופציות,
מבחינת מחיר/ נוחות/ כשרות,
אשמח לפרוט
תודה רבה
מעניין - אני משתמשת המון עם תחבורה ציבורית למקומות חדשים בארץ ובחול ואף פעם לא היה לי בעיה - אבל כן עשיתי שיעורי בית טובים לפני זה. יש הרבה מקומות שזה עדיף מרכב וזה גם מוזיל משמעותית את הטיול. זה מאד תלוי בסוג הטיול.כמה שתיהיה נוחה לבן אדם שעושה את זה פעם ראשונה זה יהיה מאד קשה גם עם גוגל טרנסליט אני רואה את זה בארץ עם אנשים שלא מכירים אזורים מסוימים ובטעות עולים על האוטבוס לצד השני כי לטלפון דרך ממש לדעת באיזה צד אתה בכביש וזה עוד בארץ שאתה מבין את השפה אבל בחול שלא מבינים כמעט בפרט שלא תמיד זה כתוב באנגלית אז הרבה יותר מסובך לסיכום עדיף לסכם על רכב מראש עם אחד שמתמחה בתחום ועם זה מידי יקר אז יש את בולט
metaylimbkipa.com
metaylimbkipa.com
למה ציפיתם שיהיה פתוח בשעה כזו?כשנחתנו באחת וחצי בלילה, התברר שאין עמדה פתוחה שלהם והם לא השאירו מפתחות.
כתבנו להם את זמן הנחיתה המשוער, וכל שאר החברות משאירות מפתח בכספות עם הוראות למקרה שסגור. הם לאלמה ציפיתם שיהיה פתוח בשעה כזו?
איזה חברה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים