תנור אפייה אנחנו רוצים לקנות תנור של בלומברג 9533 האם הוא מתאים לאפיה

• הוסף לסימניות
תודה רבה
הקישור לקניה

קבצים מצורפים

• 345345248-1.webp
    KB 15.4 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
יש לי את הדו תאי שלהם(אותו דבר רק דו)-
פצצה!!
רק שימי לב שבלומברג ידועים בעוצמה המטורפת שלהם.
גז הכי נמוך זה בינוני ותנור אני אופה עוגות על 150 מעלות...
אבל התנור בשימוש מסיבי מאד 5 שנים וכמו חדש גם מבחינת איכות וגם מבחינת ניקיון כזה כיפי

• הוסף לסימניות
מה האיכות של הדו תאי יש לנו דלונגי דו תאי
הבעיה שצריך טכנאי בהתחלה התא העליון לא היה פעיל ועכשיו גם התא התחתון וגם המבערים
בקיצור מה נעשה
השאלה האם הדו של בלובמרג מצוין או שאנו מעדיפים לקנות תנור אם תא אחד אנחנו מכינים רק בשרי ולא חלבי

• הוסף לסימניות
מה האיכות של הדו תאי יש לנו דלונגי דו תאי
הבעיה שצריך טכנאי בהתחלה התא העליון לא היה פעיל ועכשיו גם התא התחתון וגם המבערים
בקיצור מה נעשה
השאלה האם הדו של בלובמרג מצוין או שאנו מעדיפים לקנות תנור אם תא אחד אנחנו מכינים רק בשרי ולא חלבי
יש לי את הדו תאי שלהם(אותו דבר רק דו)-
פצצה!!
רק שימי לב שבלומברג ידועים בעוצמה המטורפת שלהם.
גז הכי נמוך זה בינוני ותנור אני אופה עוגות על 150 מעלות...
אבל התנור בשימוש מסיבי מאד 5 שנים וכמו חדש גם מבחינת איכות וגם מבחינת ניקיון כזה כיפי
מומלץ מאד!!!

• הוסף לסימניות
בלומברג האם מתאים לאפיית לחם

• הוסף לסימניות
לי יש דו תאי בלומברג כ- 3 שנים
ואני ממש ממש מרוצה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה