התייעצות אנטיביוטיקה לתינוק בן 3 שבועות

• הוסף לסימניות
ממש תודה לכולם על התגובות,
סיייעתם לי מאד, הן בהכוונה והן בעידוד
גם אני מתלבטת על הישנוניות זה גיל שקשה לדעת בו כי באמת יש ימים שהם ישנים ואוכלים ותו לא
אתקשר להתייעץ
תודה!!

• הוסף לסימניות
מה זה למגן את עצמו???
הוא לא רוצה לקחת סיכון שיקרה משהו לתינוק שלך!!
ללכת אחריו על עיוור??
למה פעם למדת רפואה??
אין צורך להיות נאיביים,
לא למדתי רפואה, אבל עדיין למעט רופאים מיוחדים שיש לי הערכה אליהם
להרבה מהם אכפת המשכורת יותר מהילד שלי , גם אם הם נשבעו את שבועת הרופאים אי אז בתחילת דרכם

מה גם שבין רופאים יש חילוקי דעות , משמע שיתכן שרופא אחר לא היה נותן לי, ומכיוון שהנושא רגיש חשוב לי כאמא לחשוב לפני שאני נותנת
בכל אופן תודה על הזמן שהקדשתם.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מן פריחה עם שלפוחיות.

נראה לי צפוויט, יכול להיות?
כן, צפוויט נותנים בדרך כלל כשיש זיהומי עור.
פריחה עם שלפוחיות בגיל שלושה שבועות בהחלט דורשת התייחסות כבדת ראש.
על הישנוניות תייעצי במוקד טלפוני, בהקדם.
וגם אחרי שתסיימי את הטיפול האנטיביוטי, אני מציעה לך להתייחס לעור של הילד הזה כאל עור רגיש במיוחד.
אבקת כביסה רק תינוקלין ובלי מרכך, עדיף מאד גם לבגדים שלך. את הבגדים שלו ואת המצעים שלו כדאי לכבס בהרתחה עם שטיפה כפולה.
סבון רחצה נטול ריח ופראבנים (לג'ונסון בייבי יש, הצהוב הבהיר)
בלי מגבונים ותחליבי תינוקות למיניהם.

פריחה עם שלפוחיות בגיל כל כך צעיר מראה שהעור עדין במיוחד וצריך הגנה גבוהה יותר.

• הוסף לסימניות
ממש תודה על כל העצות!!
אנסה ליישם לגבי כולם, העור שלו, מושפע מהתורשה שלי כנראה..

• הוסף לסימניות
@קמ
מה זה פריחה עם שלפוחיות?
הבן שלי בן 3 שבועות ויש לו פצעונים על הפנים (כמו חצ'קונים) שנעלמים אחרי כמה שעות וצומחים חדשים. וסתם נקודות אדמומיות כאלו.
שאלתי את האחות בקופ"ח והיא אמרה לי שזה מההנקה. (שאלתי טלפונית כי אנחנו בבידוד :( - היא לא ראתה את זה.)
זה נשמע לך אותו דבר?
להלחץ?

• הוסף לסימניות
@קמ
מה זה פריחה עם שלפוחיות?
הבן שלי בן 3 שבועות ויש לו פצעונים על הפנים (כמו חצ'קונים) שנעלמים אחרי כמה שעות וצומחים חדשים. וסתם נקודות אדמומיות כאלו.
שאלתי את האחות בקופ"ח והיא אמרה לי שזה מההנקה. (שאלתי טלפונית כי אנחנו בבידוד :( - היא לא ראתה את זה.)
זה נשמע לך אותו דבר?
להלחץ?
לא להלחץ.
ממש לא.
את מתארת מצב נורמלי ולא מטריד בכלל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה