אמא מרגישה הכי טוב אם הילד שלה לא רגיל.תינוק בן שלשה שבועות אמור להיות ישנוני יחסית...
אין צורך להיות נאיביים,מה זה למגן את עצמו???
הוא לא רוצה לקחת סיכון שיקרה משהו לתינוק שלך!!
ללכת אחריו על עיוור??
למה פעם למדת רפואה??
מן פריחה עם שלפוחיות.לא להפסיק אנטיביוטיקה באמצע טיפול.
ואם מותר לשאול, איך מזהים חידק על העור בגיל הזה?
מה היו התסמינים?
נראה לי צפוויט, יכול להיות?אגב, איזו אנטיביוטיקה ?
כן, צפוויט נותנים בדרך כלל כשיש זיהומי עור.מן פריחה עם שלפוחיות.
נראה לי צפוויט, יכול להיות?
לא להלחץ.@קמ
מה זה פריחה עם שלפוחיות?
הבן שלי בן 3 שבועות ויש לו פצעונים על הפנים (כמו חצ'קונים) שנעלמים אחרי כמה שעות וצומחים חדשים. וסתם נקודות אדמומיות כאלו.
שאלתי את האחות בקופ"ח והיא אמרה לי שזה מההנקה. (שאלתי טלפונית כי אנחנו בבידוד- היא לא ראתה את זה.)
זה נשמע לך אותו דבר?
להלחץ?
את ממש מרגיעה אותי. תודה.לא להלחץ.
ממש לא.
את מתארת מצב נורמלי ולא מטריד בכלל.
זה קורה המו פעמים גם אם התינוק מריירלא להלחץ.
ממש לא.
את מתארת מצב נורמלי ולא מטריד בכלל.
אם יש תורשה 'רגישה' הזהירות הסביבתית חשובה פי כמה.ממש תודה על כל העצות!!
אנסה ליישם לגבי כולם, העור שלו, מושפע מהתורשה שלי כנראה..
אז זה ממש נשמע פצעי הנקהתודה.
הוא לא מרייר.
וזה יותר בלחיים ומצח.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים