מידע שימושי אנטיגן מוסדי בבני ברק

• הוסף לסימניות
הייתי במשואות, בחוץ היה די סדר, כל אחד ידע אחרי מיהו.
הסדרנים רצו להיות בסדר, ושלא נעמוד הרבה שעות בחוץ, הכניסו את כולם לאולם, ואז נהיה בלגן גדול, מריבות וכו'. אחרי שעתים הגיעה נציגה חילונית (לא יודעת מטעם מי) ופתחה פה והשתוללה וכמעט סגרה את המקום אחרי שאנשים עמדו 3 שעות וחיכו לתורם.
הצוות כולו ערבי, לא מסתדר עם ההקלדות בקיצור בלאגן ואין עם מי לדבר.
במד"א הלכו מכות על התור והזמינו משטרה

• הוסף לסימניות
אני במכבי
נחשפתי לחולה מאומת
יש לי אב בקבוצת סיכון
אני חייבת בדיקת pcr!!!
אם אני תחת גיל שישים אין לי סיכוי לבדיקה או שניתן בתשלום?

• הוסף לסימניות
אני במכבי
נחשפתי לחולה מאומת
יש לי אב בקבוצת סיכון
אני חייבת בדיקת pcr!!!
אם אני תחת גיל שישים אין לי סיכוי לבדיקה או שניתן בתשלום?
יש לך סיכוי
אישתי קיבלה(אולי כי היא בהיריון אבל אולי לא)
ממכבי שאם היא נחשפת לחולה מאומת היא זכאית לקבל בדיקת PCR
והלכה למתחם וקיבלה בדיקה חינם

• הוסף לסימניות
הייתי במשואות, בחוץ היה די סדר, כל אחד ידע אחרי מיהו.
הסדרנים רצו להיות בסדר, ושלא נעמוד הרבה שעות בחוץ, הכניסו את כולם לאולם, ואז נהיה בלגן גדול, מריבות וכו'. אחרי שעתים הגיעה נציגה חילונית (לא יודעת מטעם מי) ופתחה פה והשתוללה וכמעט סגרה את המקום אחרי שאנשים עמדו 3 שעות וחיכו לתורם.
הצוות כולו ערבי, לא מסתדר עם ההקלדות בקיצור בלאגן ואין עם מי לדבר.
מי זה אלו שעושים את הבדיקה שם?
איך אפשר לייצור איתם קשר
עבר לי הרבה זמן ולא קיבלתי תוצאות

• הוסף לסימניות
יש לך סיכוי
אישתי קיבלה(אולי כי היא בהיריון אבל אולי לא)
ממכבי שאם היא נחשפת לחולה מאומת היא זכאית לקבל בדיקת PCR
והלכה למתחם וקיבלה בדיקה חינם
הייתי היום במתחם מכבי אלעד- נתנו לכולם בלי לשאול שום שאלות, מאמינה שזו מדיניות של הקופה ולא של התחנה הספציפית הזו

• הוסף לסימניות
אין לי פרטים מי האחראי שם, כל הצוות היה ערבי...
אני קיבלתי תוך שעה הודעה למייל, ובערב עדכנו אותי מקופ"ח.

• הוסף לסימניות
אין לי פרטים מי האחראי שם, כל הצוות היה ערבי...
אני קיבלתי תוך שעה הודעה למייל, ובערב עדכנו אותי מקופ"ח.
תגיד לי אתה יודע מה האמינות של בדיקות האנטיגן
אני רואה שבכל מקום אומרים שהאמינות שלהם לא משהו

כמה אחוז זה נכון?

• הוסף לסימניות
אין לי מושג, אני לא מרגישה טוב,אין טעם ואין ריח אז כנראה לכן יצאתי חיובי, מחר אעשה בקופ"ח pcr ונראה מה התוצאה.

• הוסף לסימניות
לא בטוח שזה האומיקרון אולי דלתא? שמעתי שזה עדיין מסתובב.

• הוסף לסימניות
האם במתנ"ס ברחוב פתאיה עושים בדיקות אנטיגן מוסדי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה