אנטיוירוס מומלץ

• הוסף לסימניות
אנחנו לא בשנת 2014 אלא ב 2016 ולכן רק התמונה השניה רלוונטית
ושלא תבין אותי לא נכון ברור שאתה צודק ואווסט יותר טוב אני רק מציג נתונים

קבצים מצורפים

• 69.png
    KB 406.9 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י yakov ysrel;2074787:
אנחנו לא בשנת 2014 אלא ב 2016 ולכן רק התמונה השניה רלוונטית
ושלא תבין אותי לא נכון ברור שאתה צודק ואווסט יותר טוב אני רק מציג נתונים

כוונתי היא במה שאמרתי זה במה שהעולם אומר...
טוב יקירי על זה כולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
כל מי שתשאל ותברר ותגגל קצת תראה שהESET עולה פי 200000000000 מהגיפה של מיקרוסופט,

לגבי הסקירה הזו יכול להיות שטועה במקצת אך זה עדיין מחיפוש מעמיק תוכל לראות שזה כך ESET קספרסקי ועוד אחד למעלה, אח"כ אווסט וכו' המייקרוסופט ממש חמור

הנה קצת דיונים בפורום
עוד
http://www.geektime.co.il/microsoft-security-essentials-not-a-good-anti-virus/

• הוסף לסימניות
ראיתי עכשיו דוחות של שנים קודמות מייכרוספט משתפרת משנה לשנה
אבל גם לי ידוע מה העולם אומר
הוא אומר כמוך
אני רק הצגתי נתונים
המשך לילה טוב

• הוסף לסימניות
אני לא הייתי שם אותו על המחשב את של מייקרוסופט.

זה הכל ,

בכו"א מומלץ להשתמש עם תוכנות ממשפחת הדיפ פריז להגנה מושלמת ולשקט נפשי,

בהצלחה לכולם

ושלא תידבקו אף פעם אמן ,
לא בגופכם לא בנשמתכם ולא במחשבכם:)

וכעת........... לישוווווווווןןןןןןןןןןןןן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;2074802:
בכו"א מומלץ להשתמש עם תוכנות ממשפחת הדיפ פריז להגנה מושלמת ולשקט נפשי,

סליחה על הסטת האשכול, אבל מה זה כל התוכנות של הדיפ פריז שאתה מזכיר לפעמים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתנחל;2075054:
סליחה על הסטת האשכול, אבל מה זה כל התוכנות של הדיפ פריז שאתה מזכיר לפעמים?

תוכנות שפעולתם הקפאה של המחשב ומשתמשים בהם גם במוסדות שלא רוצים שכל תלמיד או איזה גאון שיבוא לשם ישנה לנו את המחשב מה שעושים במידה ויש לנו וכך צריך להיות שני מחיצות בדיסק הקשיח או לחילופין כונן נפרד למערכת הפעלה ולתוכנות , מתקינים תוכנה השומרת על הדיסק הקשיח וכביכול מקפיאה אותו שלא יוכלו לבצע שינויים וכך אם מישהו התקין תוכנה או שינה תצוגה או לא יודע מה.. הכל חוזר לאחר ריסטרט לקדמותו ,
זה טוב גם לביתי שמתקין מה שצריך מנקה זבל מעדכן אנטי וירוס ומקפיא את המחשב , לאחר שרוצים לעדכן תוכנה וכדו' פותחים שוב מנקים מעדכנים וסוגרים,

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;2075432:
תוכנות שפעולתם הקפאה של המחשב ומשתמשים בהם גם במוסדות שלא רוצים שכל תלמיד או איזה גאון שיבוא לשם ישנה לנו את המחשב מה שעושים במידה ויש לנו וכך צריך להיות שני מחיצות בדיסק הקשיח או לחילופין כונן נפרד למערכת הפעלה ולתוכנות , מתקינים תוכנה השומרת על הדיסק הקשיח וכביכול מקפיאה אותו שלא יוכלו לבצע שינויים וכך אם מישהו התקין תוכנה או שינה תצוגה או לא יודע מה.. הכל חוזר לאחר ריסטרט לקדמותו ,
זה טוב גם לביתי שמתקין מה שצריך מנקה זבל מעדכן אנטי וירוס ומקפיא את המחשב , לאחר שרוצים לעדכן תוכנה וכדו' פותחים שוב מנקים מעדכנים וסוגרים,

בהצלחה

אתה יכול לתת איזה קישור להורדה או שם של תוכנה טובה בענין

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;2074731:
יש לאווסט קישורים שלהם לעדכון ידני פצצה ביותר אנטי וירוס טוב ,
אז לכו עליו קל לעדכן פשוט ונוח
אשכול שלי להורדת כל גירסאות האווסט למחשבים ללא אינטרנט
קישור להורדת העדכון האחרון של אווסט מהאתר הרשמי

כפי שציינתי לעיל, אני משתמש ב- Eset Smart Security
לחבר שאינו מחובר לאינטרנט, אקבל את המלצתך ואתקין לו את האווסט, גם בעברית, גם בחינם, גם ניתן לעידכון ידני פשוט. מתאים למי שלא מבין הרבה במחשבים.
אני רק מקווה שיעשה את העבודה, לפחות במניעת הוירוסים הפשוטים המגיעים דרך Disk On Key.

תודה רבה !

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;2074749:
הנה בבקשה
צפה בקובץ המצורף 294278
צפה בקובץ המצורף 294279
מקור
כך שמבחינת הגנה הוא בסדר גמור,

אסור לסמוך על הטבלאות השוואות האלו, מי שמשלם יותר הם יותר גבוהים ברשימה.
תסתכלו אווסט, אווירה, AVG, לפני ESET!! רציני?! :eek: ואיפה kaspersky? שם למטה!! פליזז :cool: אף בנ"א שמכבד את עצמו לא סומך על זה...

נכתב ע"י yakov ysrel;2074773:
יש את הווינדוס דיפנדר המובנה מבחינת כובד הוא הכי קל, מבחינת הגנה הוא סביר (לא יותר) ומבחינת עדכונים ללא חיבור יש (מתעדכן כל יום) פה
הוא בעברית (ווינדוס 8 ומעלה) והכי חשוב בחינם
ולפי הסקירה של דוד כהן זה יותר טוב מ ESET 9
1. Windows defender לא מומלץ
2. כפי שכתבתי לעיל אין לסמוך על אתרי השוואה האלו על אנטי וירוס

לגבי אווסט, זה מאוד גבולי... קופץ רק על מה שלא צריך, ווירוסים אמיתים לוקח המון זמן עד שמתעדכן שזה וירוסים וכו' וכו', לא ממליצים בכלל על זה, רק במקרים מאוד דחוקים .

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;2074794:
לגבי הסקירה הזו יכול להיות שטועה במקצת
אסף הדירוגים שם זה לא לפי סדר הרשימה אלא לפי העיגולים המלאים,
בכו"א כתבתי את זה ,
זה באמת לא הגיוני עדיין אני לא חושב שאווסט יותר מידי חרטטן עובדה שאני במחשב היה לי אווסט המון זמן ושבא ESET לא מצא מלא וירוסים חבוים ,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צמח;2075766:
לפנס מאיר אפשר לעדכן את גירסה 8 ידנית ע"י שינוי בהגדרות תראה את הסרטון הזה של בריס 'כולו'
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=1646553&postcount=3

הקישור שם לא זמין. אבל קבלתי ממישהו אחר (אינני יודע אם הוא מרשה לפרסם) סירטון הסבר.

תודה בכ"א.

• הוסף לסימניות
תגידו מה שאתם רוצים, מה שכתוב בפרסומות של ESET ש57% מהטכנאים בישראל ממליצים על האנטי וירוס שלהם זה לדעתי אמת ואם היו שואלים אותי אז הייתי גם ממליץ, הרבה יותר קליל למערכת ובאמת בודק לוירוסים והכי נוח לתפעול, לא מרגישים שהוא קיים.
התנסיתי בצורה ממשית עם AVG, BITDEFENDER, AVAST, NORTON וההוא של מייקרוסופט ואני יודע שכמעט כולם הם או לא מספיק בודקים או שהם יותר מידיי אקטיביים ועושים בעיות במחשב, בודאי כשאני משווה לESET.

• הוסף לסימניות
כרגע אני גם איתו
נוח למ שיש שיש אינטרנט

• הוסף לסימניות
ודרך אגב בתור אנטי וירוס חינמי הייתי דווקא ממליץ על AVIRA עושה את העבודה בצורה סבירה ואם מתקינים גם את התוכנה שחוסמת את הפרסומות שלהם למהדורת פרימיום אז הוא לא חופר.
יש לו גם כן אפשרות קלה מאוד לעדכון אופליין על ידי הורדת קובץ התקנה מסודר מהאתר שלהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;2076369:
ודרך אגב בתור אנטי וירוס חינמי הייתי דווקא ממליץ על AVIRA עושה את העבודה בצורה סבירה ואם מתקינים גם את התוכנה שחוסמת את הפרסומות שלהם למהדורת פרימיום אז הוא לא חופר.
יש לו גם כן אפשרות קלה מאוד לעדכון אופליין על ידי הורדת קובץ התקנה מסודר מהאתר שלהם.

העדכון הזה ידני ניסית?
כי ניסיתי פעם ואמר שגיאות בלי סוף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;2076377:
העדכון הזה ידני ניסית?
כי ניסיתי פעם ואמר שגיאות בלי סוף
עבד לי חלק. מחשב XP ישן 32 ביט.

• הוסף לסימניות
ננסה בהזדמנות תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה