- הוסף לסימניות
נכתב ע"י yakov ysrel;2074787:אנחנו לא בשנת 2014 אלא ב 2016 ולכן רק התמונה השניה רלוונטית
ושלא תבין אותי לא נכון ברור שאתה צודק ואווסט יותר טוב אני רק מציג נתונים
נכתב ע"י דודכהן;2074802:בכו"א מומלץ להשתמש עם תוכנות ממשפחת הדיפ פריז להגנה מושלמת ולשקט נפשי,
נכתב ע"י מתנחל;2075054:סליחה על הסטת האשכול, אבל מה זה כל התוכנות של הדיפ פריז שאתה מזכיר לפעמים?
נכתב ע"י דודכהן;2075432:תוכנות שפעולתם הקפאה של המחשב ומשתמשים בהם גם במוסדות שלא רוצים שכל תלמיד או איזה גאון שיבוא לשם ישנה לנו את המחשב מה שעושים במידה ויש לנו וכך צריך להיות שני מחיצות בדיסק הקשיח או לחילופין כונן נפרד למערכת הפעלה ולתוכנות , מתקינים תוכנה השומרת על הדיסק הקשיח וכביכול מקפיאה אותו שלא יוכלו לבצע שינויים וכך אם מישהו התקין תוכנה או שינה תצוגה או לא יודע מה.. הכל חוזר לאחר ריסטרט לקדמותו ,
זה טוב גם לביתי שמתקין מה שצריך מנקה זבל מעדכן אנטי וירוס ומקפיא את המחשב , לאחר שרוצים לעדכן תוכנה וכדו' פותחים שוב מנקים מעדכנים וסוגרים,
בהצלחה
DAGCQ-BXDAY-P8HJE-FHNWB-3EEJT
נכתב ע"י דודכהן;2074731:יש לאווסט קישורים שלהם לעדכון ידני פצצה ביותר אנטי וירוס טוב ,
אז לכו עליו קל לעדכן פשוט ונוח
אשכול שלי להורדת כל גירסאות האווסט למחשבים ללא אינטרנט
קישור להורדת העדכון האחרון של אווסט מהאתר הרשמי
נכתב ע"י דודכהן;2074749:
1. Windows defender לא מומלץנכתב ע"י yakov ysrel;2074773:יש את הווינדוס דיפנדר המובנה מבחינת כובד הוא הכי קל, מבחינת הגנה הוא סביר (לא יותר) ומבחינת עדכונים ללא חיבור יש (מתעדכן כל יום) פה
הוא בעברית (ווינדוס 8 ומעלה) והכי חשוב בחינם
ולפי הסקירה של דוד כהן זה יותר טוב מ ESET 9
אסף הדירוגים שם זה לא לפי סדר הרשימה אלא לפי העיגולים המלאים,נכתב ע"י דודכהן;2074794:לגבי הסקירה הזו יכול להיות שטועה במקצת
נכתב ע"י צמח;2075766:לפנס מאיר אפשר לעדכן את גירסה 8 ידנית ע"י שינוי בהגדרות תראה את הסרטון הזה של בריס 'כולו'
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=1646553&postcount=3
נכתב ע"י 3 פינות;2076369:ודרך אגב בתור אנטי וירוס חינמי הייתי דווקא ממליץ על AVIRA עושה את העבודה בצורה סבירה ואם מתקינים גם את התוכנה שחוסמת את הפרסומות שלהם למהדורת פרימיום אז הוא לא חופר.
יש לו גם כן אפשרות קלה מאוד לעדכון אופליין על ידי הורדת קובץ התקנה מסודר מהאתר שלהם.
עבד לי חלק. מחשב XP ישן 32 ביט.נכתב ע"י דודכהן;2076377:העדכון הזה ידני ניסית?
כי ניסיתי פעם ואמר שגיאות בלי סוף
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים