אנטיוירוס רגיל לא מוחק טרויאנים??

• הוסף לסימניות
עדיפה תוכנה שמיועדת להנ"לו?

• הוסף לסימניות
למה נראה לך שאנטי וירוס לא מוחק??? אני משתמש באנטי וירוס, ולא פעם ולא פעמיים הוא נתן לי התראות על טרויאנים!!!

• הוסף לסימניות
כי אחרי הסריקה שנמצא בה הוירוס, הרצתי עוד אחת, עם אנטיוירוס אחר והוא מצא אותו מחדש (eset,avast)

• הוסף לסימניות
יש וירוסים שלא כל האנטי וירוסים מזהים אותם כוירוס.

• הוסף לסימניות
התוכנה המומלצת כשיש חשש לדברים כאלו וכדו'
Malwarebytes

• הוסף לסימניות
אתה מתכוון לגרסה המלאה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י vrah;633755:
יש וירוסים שלא כל האנטי וירוסים מזהים אותם כוירוס.

מזה בדיוק אני חוששת
הוירוס חגג אצלי במחשב
כשאני סמכתי על התוכנה שלא תיתן לדבר כזה להיכנס למחשב בכלל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביה;633789:
אתה מתכוון לגרסה המלאה?

לאו דוקא.
אדרבה, הגירסה המלאה מתנגדשת בESET, ורק הגירסה החינמית מותרת ומומלצת.
להורדה הקש כאן
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
דבר אחד חייב להיות ברור,
אין שום אנטי וירוס בעולם שחוסם ב 100% וירוסים רוגלות וכדו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איצה מאייר;633837:
דבר אחד חייב להיות ברור,
אין שום אנטי וירוס בעולם שחוסם ב 100% וירוסים רוגלות וכדו'.

וכולם מתפארים ב100%
אז מה עושים?

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה הנ"ל,
יש לי אנטי-וירוס, אך משום מה יש לי הרגשה שאיזשהו וירוס נדבק לי למחשב!
הבעיה היא שתוכנת האנטי וירוס לא מזהה כלום!
דחוף- מה עושים?

• הוסף לסימניות
א. מומלץ אנטיוירוס מחברה מוכרת בתחום כמומלצת כדוגמת סימנטק.
ב. יש וירוסים שרק האנטי וירוסים הפשוטים מוצאים אותו כוירוס בעוד ששאר האנטיוירוסים לאמוצאים אות כוירוס (כי זה באמת לא וירוס).
ג. מומלץ להשתמש גם באנטי רוגלות.

• הוסף לסימניות
א. יש לי אנטי וירוס סימנטק שהתקין לי טכנאי לפני כחצי שנה בערך,
האם עלי לשדרג/לעדכן אותו?
ב. איזה אנטי רוגלות מומלץ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנטה;633951:
א. יש לי אנטי וירוס סימנטק שהתקין לי טכנאי לפני כחצי שנה בערך,
האם עלי לשדרג/לעדכן אותו?
ב. איזה אנטי רוגלות מומלץ?

א. איזה גירסה, ולעדכן מנוע וירוסים, כמובן שצריך.
ב. Malwarebyte.

• הוסף לסימניות
אפשר לסמוך על superantispyware?
הוא מזהה אצלי פי מליון דברים בעייתיים מ"אוירה"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני 100;635337:

זה אומר שהאוירה אצלך לא מעודכן - או לא מותקן כראוי.
בNOD הוא לא מוצא כמעט כלום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביה;633844:
וכולם מתפארים ב100%
אז מה עושים?

לדעתי NOD הוא הטוב ביותר, לא מכביד על המחשב, לא נותן התרעות שוא, מחזיק את המחשב 'נקי' לאורך זמן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני 100;635337:

הסיבה היא, כי תוכנת superantispyware היא לא תוכנה שעובדת בתחום של אוירה, ואוירה היא תוכנה שלא עובדת בתחום של superantispyware. אלו שני תוכנות נפרדות שכל אחד פועל בתחום שלו, ובאמת יש דברים ששני התוכנות יזהו כאיום, אבל בגדול רוב הדברים שsuperantispyware, אוירה לא תראה אותם כאיום, וגם הוירוסים שאוריה תמצא, מסתבר שsuperantispyware לא יזהה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י vrah;636292:
הסיבה היא, כי תוכנת superantispyware היא לא תוכנה שעובדת בתחום של אוירה, ואוירה היא תוכנה שלא עובדת בתחום של superantispyware. אלו שני תוכנות נפרדות שכל אחד פועל בתחום שלו, ובאמת יש דברים ששני התוכנות יזהו כאיום, אבל בגדול רוב הדברים שsuperantispyware, אוירה לא תראה אותם כאיום, וגם הוירוסים שאוריה תמצא, מסתבר שsuperantispyware לא יזהה.

אבל בNOD לא...
למה? כנראה שזה משהו יותר טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bshemesh;636348:
אבל בNOD לא...
למה? כנראה שזה משהו יותר טוב.

את האמת, אי אפשר לדעת. תמיד יש וירוסים שרק אנטי וירוס מסויים יזהה.
למשל השיטה שנוד עובדת, היא לא לפי מאגר של וירוסים (אולי גם) אלא לפי התנהגות הקובץ. ויש בזה פלוס שזה יכול לזהות וירוסים מהר לפי ההתנהגות גם אם לא מעודכן שהקובץ הזה הוא וירוס. אבל גם חסרון, שמאגר הוירוסים לא כל כך מעודכן, ולכן וירוס שיפעל בצורה קצת יותר מתוחכמת, הוא כבר לא יזוהה כוירוס.
לכן לא נראה לי שיש אפשרות לקבוע על אנטי וירוס מסויים שהוא הכי מוצלח, כי תמיד יש דברים שאצלו זה יותר מוצלח ויש דברים שבאנטי וירוס אחר זה יותר מוצלח.
כל אחד צריך לבחור באנטי וירוס לפי ניסיון אישי שלו באנטי וירוס, או לפי המלצות טובות שקיבל ממקורות מוסמכים. ובעיקר להיות ער למה שמתרחש, לדוגמא אם הוא מוצא קובץ שנראה חשוד, גם אם האנטי וירוס לא יזהה אותו כוירוס, בכל אופן יש לקחת בחשבון שיתכן ומדובר בוירוס. וכבר היו לי סיפורים כאלו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה