אנטי וירוס "אווסט"???

• פותח הנושא fix
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
היתה לי תוכנת אנטי וירוס של חברת אווסט, הגרסה החינמית.
לפני כמה שבועות התקנתי את גרסת הפרימיום, לתקופת נסיון, ועכשיו זה הולך להגמר, ואם אני רוצה שזה ימשיך, עלי לשלם כמובן...
אבקש לברר, האם אכן יש חשיבות לכך, וכדאי לשלם עבור הגרסה שאינה חינמית???
כמו"כ רציתי לשאול, האנטי וירוס הנ"ל כותב לי אחרי סריקה, שהוא מצא כשבע ג'יגה של קובצי זבל. האם הוא "יודע מה שהוא מדבר", ואפשר למחוק הכל.

• הוסף לסימניות
אפשר למחוק הכל,

לא הייתי משלם עליו שקל!!!

אם כבר לרכוש רשיון לנוד פרטים במייל
הפרימיום לא שווה הרבה יותר מהחינמי

• הוסף לסימניות
אווסט באמת לא שווה גרוש, היה לי אחד כזה ואחרי שעברתי לנוד הנוד מחק לי מלא קבצים והמחשב הפך להיות מהיר יותר.
אפשר אמנם לקחת אנטי וירוס נוד פרוץ אבל זה רק אם יש לך כח להתעסק כל פעם בלמצא סריאל חדש.
או שאתה מתקין על המחשב תוכנה בשם tnod שהוא פורץ את הנוד באופן קבוע, רק צריך להכניס אותו לרשימת החריגים באנטי וירוס כי אחרת הוא יזהה אותו כוירוס וימחק אותו.

• הוסף לסימניות
טכנאי יכול להתקין לך NOD32 - מרחוק + רשיון חוקי ב 100 שח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה