אנטי וירוס- אשמח לכל תגובה

• הוסף לסימניות
רציתי לדעת, אם באמת זה כזה דבר חשוב- להתקין אנטי וירוס במחשב?
האם קניית הר דיסק וגיבוי חודשי של המחשב אפקטיביים אותו דבר?
אצל מי משתלם לעשות אנטיוירוס ומה המחיר מקובל לשלם ושווה את זה?
( יש לציין שאני חסומה ואין לי אפשרות להתעדכן דרך האינטרנט בחינם.)
תודה רבה מראש על כל תגובה.

• הוסף לסימניות
לי יש אנטי וירוס של חברת eset עשיתי את זה דרך חברת רימון הטלפון שלהם הוא כוכבית 8900. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאהמם;2496068:
רציתי לדעת, אם באמת זה כזה דבר חשוב- להתקין אנטי וירוס במחשב?
האם קניית הר דיסק וגיבוי חודשי של המחשב אפקטיביים אותו דבר?
אצל מי משתלם לעשות אנטיוירוס ומה המחיר מקובל לשלם ושווה את זה?
( יש לציין שאני חסומה ואין לי אפשרות להתעדכן דרך האינטרנט בחינם.)
תודה רבה מראש על כל תגובה.

גיבוי אפקטיבי יותר מאנטי וירוס - ואם אין אינטרנט ולא לוחצים על קיצורי דרך בדיסק אוניקי שעובר מיד ליד המחשב לא ידבק מוירוסים.

• הוסף לסימניות
אם אין אינטרנט בכלל אז האנטי וירוס לא יתעדכן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;2496380:
גיבוי אפקטיבי יותר מאנטי וירוס - ואם אין אינטרנט ולא לוחצים על קיצורי דרך בדיסק אוניקי שעובר מיד ליד המחשב לא ידבק מוירוסים.
יש כל כך הרבה דרכים להדבק בוירוס שמה שכתבת פשוט לא נכון.
אנטי וירוס הוא פשוט חובה בכל מחשב ווינדוס! (על האחרים אפשר עוד להתווכח)

משהו נוסף וזה גיבוי, הוא לא מגיע במקום הוא מגיע בתוספת, מחשב יכול להדפק לא רק מוירוס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה