אנטי וירוס חינמי או בתשלום

• הוסף לסימניות
עד היום השתמשתי באנטי וירוס חינמי.
עכשיו עברתי לאנטי וירוס של בזק (1.90 לחודש הראשון, בלי התחייבות)
מישהוא יודע בבירור על עדיפות לאנטי וירוס בתשלום מאנטי וירוס חינמי ?

• הוסף לסימניות
שאלה שהדעות בה חלוקות מסיבה אחת
כל אחד והניסיון

מנסיון אישי אם המערכת יציבה והמשתמש שומר על המערכת יודע לעבוד טכנית אין סיבה לתוכנה בתשלום

במידה ולא לכל אחד העדפה אישית אם לשלם ובמידה ושזה חינם מה לקחת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;530274:
שאלה שהדעות בה חלוקות מסיבה אחת
כל אחד והניסיון

מנסיון אישי אם המערכת יציבה והמשתמש שומר על המערכת יודע לעבוד טכנית אין סיבה לתוכנה בתשלום

במידה ולא לכל אחד העדפה אישית אם לשלם ובמידה ושזה חינם מה לקחת

מה קשורה לכאן העדפה אישית ? כל גרפיקאית, או מנהל עסק, מעדיף תוכנה פלונית כי היא יותר... יפה ? מושכת עיין? או כי היא טובה יותר מבחינת מה שהיא עושה.

אין ספק שכל אחד רוצה את התוכנה שתבדוק ותזרוק את הוירוסים באופן היעיל ביותר. והשאלה היא מה פתאום עדיף AVAST בכסף מאשר AVAST בחינם ?

• הוסף לסימניות
יש רמות במערכות

יש קבצים לדוגמה כמו שצרפתי להודעה זו Unlocker 1.9.0

הוא אינו וירס בכלל בשום פנים ואופן אבל הוא קובץ שמבצע פעולות מחיקה מיוחדות לאובייקטים בעייתיים במערכות הפעלה שקשה להסירם

מערכת NOD 32 מזהה את הקובץ כוירוס
קרספסקי מזהה כוירוס

AVIRA אינו מזהה אותו כוירוס
AVG אונו מזהה אותו כוירוס

ההבדל שהראשונים לא יתנו לו לרוץ במערכת בגלל המדיניות שלהם לכל כלי שהוא מסוגל לעקוף את מגנוני ההגנה של המערכת כגון זה בעת מחיקה הוא לא יאופשר לרוץ במערכת

לעומת זו הקבוצה השנייה מזהה אותו כידידותי כי אינו וירוס ופעולתו ע"י המשתמש

דוגמה נוספת

כחלק מלחימת הפירטיות חברות מעבירות לחברות האנטי וירוס רשימות קבצים המשמשים כ Cracks לתוכנות שלהם לדוגמה אדובי מיקרוסופט

והחלוקה לעיל שוב חוזרת על עצמה מי יסיר לך אותם מהמערכת ומי לא

מה העדפה האישית?

למנהל אבטחה שיש לו מאות כלים להגנה מיוחדים או טכנאי מחשבים שיש לו כלים רבים לגיבוים מיוחדים ללקוחות לא יריץ אנטי וירוס שעלול לפגוע בהם

ומה שכתבת על ומראה ויזואלי, זה הדבר האחרון שיעניין מנהל אבטחה ורשת
התוכנות הכי מעולות בעולם הם בלי מראה ויזואלי ולעיתים אף חלון של דוס לכל דבר

קבצים מצורפים

• Unlocker 1.9.0.rar
    KB 960.2 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
הבנתי, ואחרי כל הפירוט, האם יש עניין לקנות אנטי וירוס, או שאפשר להשתמש בחינמיים.
(בזק מוכרים אנטי וירוס ב 10 ש"ח לחודש, רימון מוכרים אנטי וירוס ב 10 ש"ח לחודש וכדו')

• הוסף לסימניות
הבנתי, ואחרי כל הפירוט, האם יש עניין לקנות אנטי וירוס, או שאפשר להשתמש בחינמיים.
(בזק מוכרים אנטי וירוס ב 10 ש"ח לחודש, רימון מוכרים אנטי וירוס ב 10 ש"ח לחודש וכדו')

• הוסף לסימניות
אם מבצעים פעולות הגנה פשוטות על מחשב ברמה הסטנדרטית
ניתן להשתמש בתוכנות חינמיות לאנטי וירוס ואנטי רוגלות ואף רצוי

• הוסף לסימניות
DVD שלום
למה כונתך בפעולות פשוטות שניתן לבצע?

חוץ מזה, אני נהנה מאוסט ומענין אותי האם הוא כן מצא את הקובץ הקודם או פישל כמו שאר החנימיים.

אם כבר מדברים על אנטי וירוס חינמי אז הנוהג הכי טוב מבחינתי הוא אווסט או אוירה כשומרים, פלוס הרצה מידי פעם של נוד און ליין [פעם בתקופה או כשחושדים בוירוס], פלוס סריקת בוטים וסריקה מלאה במצב בטוח מידי פעם או כשחושדים בוירוס עי האווסט או האוירה
כמו כן סריקה של שאר האנטיים החינמיים אנטי מלאוור וכו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TIP X;530821:
DVD

חוץ מזה, אני נהנה מאוסט ומענין אותי האם הוא כן מצא את הקובץ הקודם או פישל כמו שאר החנימיים.

אתה מזכיר לי

שפעם ערבי אמר לאבא שלו: למה אין מטוסים במדבר? האבא: יאבני' אני יודע? הילד: למה אין חתולים? האבא: אני יודע? הילד: למה אין כבישים? האבא: אני יודע? הילד: אתה לא כועס שאני שואל אותך נכון? האבא: 'אם לא תשאל איך תדע'?

הסברי כבר שזה לא וירוס אז תוריד ותנסה עלך המערכת שלך
הסקרנות הרגה רק את החתול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה