windows אנטי וירוס חינמי וטוב

• הוסף לסימניות
עד עכשיו הסתמכתי על האבטחה של וינדוס ופתאום הוא מתריע שיש וירוסים:
1750329030575.png
1750329113027.png
1750329201313.png
1750329233409.png
1750329254672.png
1750329287829.png
1750329063362.png

ועוד כמה בדרגה חמורה
אני חייבת אנטי וירוס חזק שיכול למחוק את האיומים ושאני יוכל להריץ אותו על כל הגיבויים שלי והדיסק און קי...
המלצות בדחיפות!

• הוסף לסימניות
האנטי וירוס של ווינדוס הוא הכי טוב שיש
אין צורך לקנות שום אנטי וירוס אחר וכל החינמים הם בעצמם סוג של וירוסים.

• הוסף לסימניות
תריצו סריקה חדפעמית אונליין של איסט ותורידי גם מלוורבייט זה נותן נסיון חינם
אין אנטי וירוס חינמי שיותר טוב מזה המובנה של ווינדוס

• הוסף לסימניות
עד עכשיו הסתמכתי על האבטחה של וינדוס ופתאום הוא מתריע שיש וירוסים:
צפה בקובץ המצורף 1992777צפה בקובץ המצורף 1992779צפה בקובץ המצורף 1992781צפה בקובץ המצורף 1992782צפה בקובץ המצורף 1992783צפה בקובץ המצורף 1992784צפה בקובץ המצורף 1992778
ועוד כמה בדרגה חמורה
אני חייבת אנטי וירוס חזק שיכול למחוק את האיומים ושאני יוכל להריץ אותו על כל הגיבויים שלי והדיסק און קי...
המלצות בדחיפות!
אפשר להוריד את זה בצורה ידנית, לא חייבים אנטיוירוס. ניתן לפנות אלי בפרטי zlalit111 בג'ימייל

• הוסף לסימניות
האמת יש עוד וירוסים.
הבעיה שאני מכניסה דיסק און קי שגם נגוע כנראה. ואני עושה לו שיתקן/יעדכן וזה מסתובב שעות ולא גומר.
אני אנסה להריץ גירסה חינמית.
מה הפתרון למחשב ללא כרטיס רשת חסום?

• הוסף לסימניות
האמת יש עוד וירוסים.
הבעיה שאני מכניסה דיסק און קי שגם נגוע כנראה. ואני עושה לו שיתקן/יעדכן וזה מסתובב שעות ולא גומר.
אני אנסה להריץ גירסה חינמית.
מה הפתרון למחשב ללא כרטיס רשת חסום?
בהקשר להודעה המקורית ממש לא הבנתי את ההיגיון שבשאלה אם האנטוי וירוס מתריע שיש וירוס אז זה אומר שהוא מטפל בו אז למה צריך להחליף אנטי וירוס.
בקשר לדיסק און קי אם המחשב מבקש 'סריקה ותיקון' זה לא בהכרח קשור לוירוס ולפני שעושים סריקה ותיקון חייבים לגבות את כל החומר!!, אם גם ככה מגבים הכל אפשר כבר לעשות אתחול ולסיים את הסיפור.
אם הכוונה בשורה האחרונה למחשב חסום-ללא אינטרנט, אז גם למחשב ללא אינרנט אפשר להוריד עדכונים בשביל האנטי וירוס של ווידוס ולעדכן באופליין.
ללא רשת נראה לי שהאנטי וירוס של ESET האונליין לא יעבוד.

• הוסף לסימניות
בהקשר להודעה המקורית ממש לא הבנתי את ההיגיון שבשאלה אם האנטוי וירוס מתריע שיש וירוס אז זה אומר שהוא מטפל בו אז למה צריך להחליף אנטי וירוס.
בקשר לדיסק און קי אם המחשב מבקש 'סריקה ותיקון' זה לא בהכרח קשור לוירוס ולפני שעושים סריקה ותיקון חייבים לגבות את כל החומר!!, אם גם ככה מגבים הכל אפשר כבר לעשות אתחול ולסיים את הסיפור.
אם הכוונה בשורה האחרונה למחשב חסום-ללא אינטרנט, אז גם למחשב ללא אינרנט אפשר להוריד עדכונים בשביל האנטי וירוס של ווידוס ולעדכן באופליין.
ללא רשת נראה לי שהאנטי וירוס של ESET האונליין לא יעבוד.
זאת אומרת שאפשר לסמוך על האנטי וירוס שלי שיטפל בבעיות... ואת החומר בדיסק און קי להעביר למחשב ולאתחל אותו?
לגבי המחשב השני. ניסיתי להוריד ESET אוףליין הוא דורש קודם התקנה ע המחשב שלי ואז לעשות קופי למחשב השני.
הבעיה שהמערכת שלי 46 ובמחשב השני 32 והוא לא נותן לי להתקין.
חוץ מזה שלא הבנתי מאיפה להשיג מפתח אבטחה...

• הוסף לסימניות
אם בסופו של תהליך המחשב יפסיק לקפוץ כנראה שהוא טיפל בבעיות [למרות שמניסיון שלי האנטיוירוס המובנה של ווינדוס לא שוה הרבה].
אם המחשב מבקש סריקה ותיקון לאונקי חובה לגבות לפני שעושים סריקה ותיקון, אחרת עלולים להינזק קבצים באונקי. אחרי שמגבים הכל אפשר כמובן לפרמט ולהחזיר.
ESET היא תוכנה בתשלם, כדי לקבל מפתח אבטחה צריך לשלם.
ובכל מקרה כפי שכתבתי למעלה, את הוירוס הספציפי הזה אפשר להוריד באמצעות הכלי שהבאתי שם, [תיקון הכללי.BAT], ואפשר גם להסיר אותו ידנית בלי צורך בשום תוכנה.

• הוסף לסימניות
זאת אומרת שאפשר לסמוך על האנטי וירוס שלי שיטפל בבעיות...
בגדול כן. וב'בגדול' אני מתכוון ש'לסמוך' אין אופצייה, ולכן חייבים תמיד גיבויים, גיבוי זה לא חומר שנמצא ב'דיסק גיבוי' אלא חומר שנמצא גם בדיסק אחר (עדיף מנותק מהמחשב) ששם נמצא עותק של החומר, כלומר החל מעותק שני זה גיבוי. ועדיף כמה גיבויים.
לגבי המחשב השני. ניסיתי להוריד ESET אוףליין הוא דורש קודם התקנה ע המחשב שלי ואז לעשות קופי למחשב השני.
הבעיה שהמערכת שלי 86 ובמחשב השני 32 והוא לא נותן לי להתקין.
לא בדיוק הבנתי מה ניסיתם לעשות ומאיפה הורדת, ESET החינמי עד כמה שזכור לי הוא רק אונליין, ולא דורש שום מפתח.
אם אתם לא בטוחים מה אתם עושים עדיף שלא תעשו כבר נתקלתי במחשבים שהיו בהם 3 אנטי וירוסים שאף אחד מהם לא עבד..

• הוסף לסימניות
אם בסופו של תהליך המחשב יפסיק לקפוץ כנראה שהוא טיפל בבעיות [למרות שמניסיון שלי האנטיוירוס המובנה של ווינדוס לא שוה הרבה].
אם המחשב מבקש סריקה ותיקון לאונקי חובה לגבות לפני שעושים סריקה ותיקון, אחרת עלולים להינזק קבצים באונקי. אחרי שמגבים הכל אפשר כמובן לפרמט ולהחזיר.
ESET היא תוכנה בתשלם, כדי לקבל מפתח אבטחה צריך לשלם.
ובכל מקרה כפי שכתבתי למעלה, את הוירוס הספציפי הזה אפשר להוריד באמצעות הכלי שהבאתי שם, [תיקון הכללי.BAT], ואפשר גם להסיר אותו ידנית בלי צורך בשום תוכנה.
תודה. יש לי 2 גיבויים פיזיים ב-2 כתובות ..
לגבי תיקון הכללי קפצו לי הודעות אזהרה לא להוריד אז נלחצתי

• הוסף לסימניות
לגבי תיקון הכללי קפצו לי הודעות אזהרה לא להוריד אז נלחצתי
קפצו הודעות אזהרה מכיון שמדובר בקובץ סקריפט, אבל למיטב ידיעתי הוא בטוח ואין בו וירוסים, לא אני כתבתי אותו ולכן אין לי אחריות מוחלטת על זה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה