אנטי וירוס לונידוס 8

• הוסף לסימניות
תוקף האנטי וירוס שהותקן עם המחשב נגמר. (כנראה היה לשנה)
אני מתלבטת אם לשלם הארכה לעוד שנה, או להתקין אחד אחר, חינמי או לא.
יש לי אנטי וירוס Kaspersky Internet Security 2013 ווינדוס 8.
מה עדיף? יש לכם המלצה לאנטי וירוס טוב?
ואם כדאי להסיר את הנוכחי ולהתקין חדש, איך מסירים אותו? ומאיפה מורידים חדש? (אני פשוט טירונית בוינדוס 8... חייבת למצוא זמן להבין את ההגיון הפנימי שלו...)
תודה!

• הוסף לסימניות
יותר זול לקנות בחנות רישיון חדש מאשר לחדש / לקנות באתר של החברה
(ממליץ על eset)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י david48483;1205939:
יותר זול לקנות בחנות רישיון חדש מאשר לחדש / לקנות באתר של החברה
(ממליץ על eset)
תודה!
מאיפה מורידים?
כמה עולה לשנה?
ואיך מסירים את האנטיוירוס הקודם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1206387:
את הקודם ניתן להסיר ע"י ריבו:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/86124881/%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%AA/%D7%A8%D7%99%D7%91%D7%95/X-307RUP.rar

ואת החדש כתבו לך שכדאי לרכוש בחנות ולא באתר כי המחיר יותר זול בחנות.
אמור לעלות עד 100 ש"ח לשנה, ובחנות יותר זול.
תודה!
אבל איך אני מגיעה לחנות?
ניסתי לכתוב בגוגל "חנות של של וינדוס 8" ושם לכתוב antivirus eset ונתן לי אפליקציה חינמית שלא נראת לי אנטיוירוס.
זו האפליקציה: http://apps.microsoft.com/windows/he-il/app/1327fcc8-38bd-4af4-a677-b23d3f8b16a1
אפשר קישור להורדה מהחנות?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;1206809:
לזה הגעתי.
אבל אמרו לי פה באשכול לגשת לחנות של וינדוס. ואין לי מושג מה ומאיפה להוריד...

כשאמרו חנות התכונו שיקומו ויצאו לחנות ברחוב ולא לחנות שבתוך המסך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י david48483;1206914:
כשאמרו חנות התכונו שיקומו ויצאו לחנות ברחוב ולא לחנות שבתוך המסך.

חחחחח
ואני חשבתי החנות וירטואלית של וינדוס... (לא לצחוק! יש דבר כזה...)
אז תודה לכולם! אברר בחנויות אמיתיות.

• הוסף לסימניות
בהצלחה.
יש חנויות שמוכרות ב70 שח.

• הוסף לסימניות
כשמישהו אומר שהוא ממליץ זה אומר שיש לו ניסיון טוב אם מה שהוא ממליץ
אני ניסיתי הרבה סוגים של אנטי וירוס על ESET אני ממליץ על אוירה אני ממליץ שלא על אווסט זה לא מתקרב לESET אם כשלעצמו הוא לא רע.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!
ובמיוחד לניק פרסומון על העזרה בהודעות הפרטיות.
בהמלצתכם קניתי והתקנתי את נוד32.
תודה!

• הוסף לסימניות
לא תתחרטי.
אני גם משתמש בה ואין כמוה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה