אנטי וירוס למחשב מנותק

• הוסף לסימניות
אני צריך להתקין אנטי וירוס למחשב עם אאוטנט
ואני מחפש התקנה של Avast Offline
או משהו אחר שאינו דורש חיבור לרשת

• הוסף לסימניות
אתה יכול להתקין בקלות רבה אוירה.
הייתי ממליץ על זה יותר מאווסט.

• הוסף לסימניות
הוא לא דורש חיבור לרשת?
ועדכונים?

• הוסף לסימניות
לא דורש חיבור לרשת.

1. תוריד את קובץ ההתקנה מהאתר שלהם, או תבקש ממישהו להוריד לך (לא אמור להיות חסום).
2. תעתיק למחשב החסום.
3. תתקין את התוכנה.

מידי כמה חודשים כדאי לעדכן את התוכנה. אמור להיות אפשרות להורדת קובץ אוף-ליין עבור עדכון המחשב החסום.
מידי פעם גם מעלים לכאן עדכונים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מכל הלב;1606198:
אתה יכול להתקין בקלות רבה אוירה.
הייתי ממליץ על זה יותר מאווסט.
אם יש אנטי ווירוס ידידותי ובעברית, שלא יורד בכלום מהרמה של אוירה אלא לדעתי אפילו עולה,(בוודאי הכל הקשור לתפעול) אז למה לרעות בשדה זרים,
אפשר להרשם פה, ולקבל קוד ללא צורך בחיבור
הרשמה לAVIST לקבלת קוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מכל הלב;1606235:
לא דורש חיבור לרשת.

1. תוריד את קובץ ההתקנה מהאתר שלהם, או תבקש ממישהו להוריד לך (לא אמור להיות חסום).
2. תעתיק למחשב החסום.
3. תתקין את התוכנה.

מידי כמה חודשים כדאי לעדכן את התוכנה. אמור להיות אפשרות להורדת קובץ אוף-ליין עבור עדכון המחשב החסום.
מידי פעם גם מעלים לכאן עדכונים.

בכל מקרה הוראות אלה מתאימות גם לאווסט.

נ.ב. קחו בחשבון שאווסט מטריד מאוד הרבה בבקשות עדכון (בעוד שמחשב שאינו מחובר לאינטרנט מספיק עדכון אנטי-וירוס אחת לתקופה). אולי יש איזה הגדרה שניתן לבטל את ההטרדות האלה.

• הוסף לסימניות
האנטי וירוס הכי הכי טוב ותשאלו כל טכנאי מחשבים זה ESET הוא עולה כסף לקבל עדכונים אונליין אבל אם זה מחשב מנותק אז אפשר להוריד ידנית את העדכונים באיזה אתר שמישהו פה הביא פעם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1606971:
האנטי וירוס הכי הכי טוב ותשאלו כל טכנאי מחשבים זה ESET הוא עולה כסף לקבל עדכונים אונליין אבל אם זה מחשב מנותק אז אפשר להוריד ידנית את העדכונים באיזה אתר שמישהו פה הביא פעם.

נכתב ע"י מתנחל;1606976:
בדף הזה יש עדכוני אוף ליין:
http://www.scanwith.com/Virus_Definitions.htm

מי שניסה פעם לעדכן ESET בלי אינטרנט מוכן ומזומן לכתוב איך
מפני שמגירסת 7 ולמעלה זה כבר לא אפשרי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1607009:
מי שניסה פעם לעדכן ESET בלי אינטרנט מוכן ומזומן לכתוב איך
מפני שמגירסת 7 ולמעלה זה כבר לא אפשרי

אני הצלחתי בנוד 7. במחשב אחד ובשני לא.
לא יודע למה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתנחל;1607269:
אני הצלחתי בנוד 7. במחשב אחד ובשני לא.
לא יודע למה.

אולי אתה מספר לנו איך הצלחת במחשב אחת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1607304:
אולי אתה מספר לנו איך הצלחת במחשב אחת?

באותו דרך שעשו את זה בנוד 5.
אני חושב שזה בעיה של פריצה, ניסית את זה על נוד 7 שעשו לו אקטיבציה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתנחל;1607610:
באותו דרך שעשו את זה בנוד 5.
אני חושב שזה בעיה של פריצה, ניסית את זה על נוד 7 שעשו לו אקטיבציה?

רק על נוד שפרצו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה