רק הדגשתי.האנטי וירוס המובנית של ווינדוס בהחלט מספיק. [מווינדוס 8 ומעלה, בווינדוס 7 צריך להתקין אותו]
מה שהרבה יותר חשוב מאיזה אנטי וירוס:
הכל נכתב על דעתי
- לדאוג שהאנטי וירוס והמחשב מתעדכנים בתדירות. [בלי זה האנטי וירוס כמעט לא שווה כלום!]
- להוריד תוכנות מהאתר הרשמי של מפתח התוכנה ולא מאיזה אתר בלתי מוכרת
- לא להוריד שום תוכנה שמציעים לך להתקין בחינם (כגון כל מיני אתרים שמציעים תוכנות לשפר מהירות מערכת, לעדכן דרייברים, לתקן בעיות במחשב וכו' וכו').
- אלה שיש להם חסימה [בצורת whitelist] על האינטרנט מוגנים בהרבה מקרים גם אם חוטפים איזה וירוס הוא לא יוכל להתקשר לc&c [השרת של מייצר הוירוס]
- לדאוג להכניס רק דיסקים נקיים למחשב, ומינימום לפחות לא ללחוץ על שום קיצור דרך בדיסק און קי בלי לבדוק לאן הוא מפנה.
אפילו לא מצחיק בקושי.....האנטי וירוס המובנית של ווינדוס בהחלט מספיק. [מווינדוס 8 ומעלה, בווינדוס 7 צריך להתקין אותו]
אם אני עושה כמו שאמרת, אני בכלל לא צריך אנטי וירוס...רק הדגשתי.![]()
אחרי שתתקין, תפנה אלי בפרטיאיך?
התכוונת לצטט אותי?אם אני עושה כמו שאמרת, אני בכלל לא צריך אנטי וירוס...
כל המטרה של אנטי וירוס היא לתת חופש גלישה והכנסת דיסקים בלי חשש.
אני יש לי אנטי וירוס של ESET וכשהתקנתי אותו אמרו לי שאם הוא יעשה בעיות עם הרישיון אז ללחוץ על קיצור דרך בשולחן העבודה בשם TNOD וזה יעבוראחרי שתתקין, תפנה אלי בפרטי
איך אדע אם הדיסק נקי לפני שהכנסתי למחשב????לדאוג להכניס רק דיסקים נקיים למחשב, ומינימום לפחות לא ללחוץ על שום קיצור דרך בדיסק און קי בלי לבדוק לאן הוא מפנה.
טעות, רציתי לצטט את המייבין.התכוונת לצטט אותי?
שילמת על רשיון?אני יש לי אנטי וירוס של ESET וכשהתקנתי אותו אמרו לי שאם הוא יעשה בעיות עם הרישיון אז ללחוץ על קיצור דרך בשולחן העבודה בשם TNOD וזה יעבור
פעם ראשונה זה עבד לי אבל עכשיו זה כבר לא עובד, מה אפשר לעשות?
בפורום הזה לא יענו לך על פירצות למיניהם (רק באישי)אני יש לי אנטי וירוס של ESET וכשהתקנתי אותו אמרו לי שאם הוא יעשה בעיות עם הרישיון אז ללחוץ על קיצור דרך בשולחן העבודה בשם TNOD וזה יעבור
פעם ראשונה זה עבד לי אבל עכשיו זה כבר לא עובד, מה אפשר לעשות?
בהחלט מסכים... אני אישית לא הייתי משתמש בשום אנטי וירוס אילולי שהיה מובנה בווינדוס.אם אני עושה כמו שאמרת, אני בכלל לא צריך אנטי וירוס...
לא נכון! ולגמרי לא מומלץ אפילו עם אנטי וירוס מעודכן...כל המטרה של אנטי וירוס היא לתת חופש גלישה והכנסת דיסקים בלי חשש.
העיקר שלא יהיה מוגדר להריץ קבצי AUTORUN (נ"ל שבגירסאות החדשות של ווינדוס, כלומר מXP ואילך, ברירת מחדל אין הAUTORUN רץ בדיסק און קי) ולהיות משתמש נבון, כלומר להכיר מהו קובץ קיצור דרך ומהו קובץ מקורי ואף פעם לא ללחוץ על קיצור דרך בדיסק און קי בלי לבדוק לאן הוא מוביל.איך אדע אם הדיסק נקי לפני שהכנסתי למחשב????
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים