אנטי וירוס מיקרוסופט

• הוסף לסימניות
יש לי אנטי וירוס של מיקרוסופט מישהו יודע איך אפשר לכבות אותו באופן זמני כדי שיהיה אפשר לסרוק עם עוד תוכנות

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת כדי שיהיה אפשר לסרוק עם עוד תוכנות?
יש לך קובץ שהוא ספק וירוס ומייקרוסופט כותב שהוא וירוס ואתה רוצה לבדוק אם הוא וירוס עם אנטי וירוס אחר?
אם הבנתי אותך נכון אז זה התשובה:
כנס לחלון האנטיוירוס > settings > ואז עבור לreal time protection ובטל את הV מהתיבה הראשונה

• הוסף לסימניות
בחיים אבל בחיים - אל תתקין 2 אנטי וירוסים ביחד על מחשב. זה בדכ מזיק הרבה יותר מהוירוס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;589459:
בחיים אבל בחיים - אל תתקין 2 אנטי וירוסים ביחד על מחשב. זה בדכ מזיק הרבה יותר מהוירוס
הוא לא מתכוון להתקנה אלא להרצה אקראית של תוכנה כמו קומבופיקס וכדומה.
(לא ביקרת פה הרבה זמן. ראית שהעסק חזר לפרוח אז באת גם...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי דרומי;589503:
הוא לא מתכוון להתקנה אלא להרצה אקראית של תוכנה כמו קומבופיקס וכדומה.
(לא ביקרת פה הרבה זמן. ראית שהעסק חזר לפרוח אז באת גם...)
תיאתי לעצמי , שזה הכוונה אבל עדיף להיות בטוח.

נ.ב. קצת לא לוגי , אם לא הייתי כאן , אז איך ידעתי שזה פרח ?

• הוסף לסימניות
תודה לכל המסייעים.
ואגב אני אשאל מה עדיף אווסט או מייקרוסופט כדי לא להריץ את שתיהם.
למי שמפחד משתי אנטיוירוס..
אני רוצה לומר שאמנם כרגע האווסט מנותק בגלל הפחד להריץ ביחד אבל עד היום הם חיו בשלום ללא שום תקלות תקיעות ומעכבים פשוט אחלה חברים כולל בסריקות. הדבר היחיד היה שאווסט ציין לי על מיקרוסופט שהוא חושד בו אולם לא יותר
אז כדאי לחשוב עוד הפעם על הפחד הזה שאני שומע כבר שנים.
אגב אני גם מריץ נוד און ליין ופנדה און ליין ביחד עם אווסט או מייקרוסופט ולא מרגיש תקיעות.
וזה רק אנטי וירוס כי חוץ מזה גם כומבופיקס ואמסיסופט ומלאוורביטס דורכים בשטח
אז אשמח לדעת למה הפחד ואם הוא סיבה טובה לפחד אז האם להשאיר את אווסט או מיקרוסופט

• הוסף לסימניות
הערת אגב. ComboFix עובד עם מייקרוסופט

• הוסף לסימניות
תרשה לי לשלוח לך שני קבצים לבדיקה

ונראה אם הם חיים בשלום....

• הוסף לסימניות
נכון להיום האנטי וירוס של MS הכי פופולרי בצפון אמריקה (שתכלס זה מה שקובע)
http://www.techspot.com/news/44212-...tials-takes-first-place-in-north-america.html
בממוצע יוצא לי להתקין 3-4 פעמי ביום אנטי וירוס של MS , שזה 60 לחודש שזה כבר לפחות 800 פחות או יותר מאז שהוא נכנס לשוק, וזה בכלל בלי לחשבן שכפולים ו CLONE וכדו' .
לא זכור לי שום מקרה שהוא עשה בעיות ברמות של תקיעת מחשב וכדו' או שהפסיק לעבוד בצורה לא צפויה וכדו'. ואני לא יכול לומר את זה לא על AVAST וגם לא על AVIRA ובטח לא על ESET (בין הגרועים לדעתי).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TIP X;589779:
בצע גיבוי לכל המחשב
צור קשר באישי
התחבר אליך בחיבור מקוחר והניח לך אותם על השולחן עבודה
משם תסתדר

(הם לא קבצים לשליחה ומסירה אלא מפעיל בצורה כזאת כדי שלא ילכו לשימוש שלילי בידים לא נכונות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה