אנטי וירוס/נורטון

• הוסף לסימניות
היום ביקר אצלי טכנאי של קוי זהב, וטען שאנטי וירוס בלי רשיון לא שווה כלום! והציע לי להתקין 'נורטון' שהעלות שלו היא 9 ש"ח לשלושה חודשים ראשונים, ואח"כ 14 ש"ח לחודש.
האם יש דברים בגו, או שהוא משווק של החברה לחברה (שאגב, היה נשמע שיש להם עסקים עם קווי זהב...) ?

• הוסף לסימניות
האפשרויות בין אנטי וירוס לבין אנטי וירוס בתשלום אינם נעצרים בנורטון

לי יש למשל את האנט וירוס של אווסט (בעברית מלאה) גירסה מלאה (לא חינמית) והיא מעולה. כמו"כ ישנם רבים המשתמשים באנטי וירוס של אוירה בגירסה המלאה ומספקים הגנה מושלמת.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
יש צדק בטענה של הטכנאי במיוחד אם חוסר הרשיון מונע ממך לעדכן את התוכנה לחלוטין!
אני אישית משתמש בNOD 32 אחד המוצלחים והמומלצים, המחיר הרשמי באתר שלהם הוא 159 ש"ח לשנה (שזה יוצא כ13 ש"ח לחודש) או 319 ל3 שנים (שזה פחות מ9 ש"ח לחודש), למיטב ידיעתי אפשר להשיג גם יותר בזול אני אישית רכשתי באיזה דיל לפני כמה חודשים ב160 ש"ח (אם אני לא טועה) לשנה פלוס שנה מתנה!
אני יודע שגם AVG זו תוכנה חינמית מעולה אבל אני לא יודע אם היא מגיע ברמתה לNOD 32 ודומותיה, את זה צריך לשאול טכנאי מחשבים אמין.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אנטיוירוס מסחרי ללא רשיון לא שווה כלום כי הוא לא מעודכן

אנטיוירוס חינמי - לא צריך רשיון והוא מתעדכן, אבל מן הסתם הגירסאות המסחריות (כשהן מעודכנות) מספקות הגנה טובה יותר
(אם כי גם הגרסאות החינמיות ברוב המקרים נותנות הגנה סבירה)

• הוסף לסימניות
לא צריך יותר מהאנטי וירוס של מיקרוסופט שהוא חינמי.
משתמש בו כבר שנתיים, וב"ה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה