אנטי וירוס של בזק McAfee

• הוסף לסימניות
האם אפשר לסמוך עליו?
האם ברגע שהתקנתי את התוכנה, אני יכולה למחוק את כל החפרים האחרים?

• הוסף לסימניות
זבל של אנטי וירוס... והוא ממש לא של בזק אלא של איזה מליונר שיושב בכלא על רצח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אייטש די;979853:
האם אפשר לסמוך עליו?
האם ברגע שהתקנתי את התוכנה, אני יכולה למחוק את כל החפרים האחרים?

השאלה מה נקרא אצלך 'זבל'?

• הוסף לסימניות
מותקנים לי במחשב 'מליון' וחצי אנטיוירוסים שמשגעים לי תמחשב.
אינלי יד ורגל בהם.
כעת גיליתי שאני משלמת כבר כמה שנים במסגרת איזו חבילה עם בזק על אנטי וירוס, אז חשבתי...

תכלס, אני מבינה ממכם שרק שגעתי את המחשב עם עוד משהו לא אמין?

• הוסף לסימניות
אסור שיהיה מותקן על המחשב יותר מאנטי וירוס אחד, כי כל אחד מנסה למחוק את השני ובסוף נשארים בלי כלום...
אני אישית משתמש עם נוד סמארט סקיוריטי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;979925:
אסור שיהיה מותקן על המחשב יותר מאנטי וירוס אחד, כי כל אחד מנסה למחוק את השני ובסוף נשארים בלי כלום...
אני אישית משתמש עם נוד סמארט סקיוריטי.

נכון מאוד אין על נוד הוא לדעתי הכי טוב,
אני עובד על נוד סמארט 5 והוא גם ממהר את המחשב....-- לעומת כל האנטי וירוסים שמאטים את המחשב...

• הוסף לסימניות
אפשר קישור לקניית הנוד סמארט?

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם, איזו מהירות של היענות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה