אנטי וירוס של avest חינמי, והכרום לא עובד...

• הוסף לסימניות
התקנתי אתמול את הגירסא החינמית, אבל מאז הכרום של גוגל לא עובד לי
הוא כותב :

לא ניתן לגשת לאתר הזה​

לא ניתן היה להתחבר אל accounts.google.com.

כדאי לנסות:
ERR_CONNECTION_REFUSED
מה עושים???
תודה לעוזרים!!
[כעת הצלחתי, לא יודעת איך, להכנס דרך microsoft edge]

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני לא מספיק מומחה בשביל לענות תשובה מפורטת
אבל כך שמעתי ממבינים יותר בתחום וכך גם מנסיון שלי, זה מאט את המחשב ולא באמת עוזר הרבה יותר מדיפדנדר של וינדוס
ניתן להרחיב את הידע באמצעות חיפוש גוגל באתר 'מתמחים טופ'
שם ניתן גם למצוא איסט פרוץ לדוגמה כאן
מתמחים

• הוסף לסימניות
הmicrosoft לא נותן לי לפתוח כלום חוץ מפרוג...

• הוסף לסימניות
מלבד זאת לא כדאי לפתוח שתי אשכולות במקביל על אותו נושא
מעריכה שמן הסתם אתה בודק בפורום מחשבים תשובות על הנושא...
מאוד משמח..
בכל מקרה, בגלל הצורך הדחוף - ולאחר שראיתי שלא ענו לי מהר שם, חשבתי שכאן זה יהיה זמין יותר.

• הוסף לסימניות
חיפשתי משהו שיהיה אפשר לקרוא באתר היחיד שאפשר לך לקרוא.. פרוג
ופשוט הגעתי לאשכול ההוא
שמחתי לראות הדעת נוטה להסרת ה[אנטי] וירוס הלזה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
להסיר אותו ויפה שעה אחת קודם.
המובנה במערכת עדיף עליו עשרת מונים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה