אנטי וירוס yac? איך מתפטרים מההשתלטות על דף הבית והתוספים של istart.webssearches.com?

• פותח הנושא קופירייט
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי חבר שקיבל לינק לוידאו מסוים, (מחשב pc) כשרצה לצפות בו התבקש להתקין נגן מעודכן או לא יודע מה, ומאז השתלטו לו על הדפדפנים כל מיני תוספים ודף בית חדש ועוד.
השאלה היא איך אפשר להתפטר מהדבר הזה, ניסיתי דרך אנטי וירוס נוד, ודרך רבו להסיר לו כמה תוכנות כולל ביטול התוסף בהגדרות הדפדפן ונאדה, הכל נשאר כשהיה.
באתר של החברה הזאת מתיימרים להצליח להסיר אותו, אבל מישהו אמר לי שהאנטי וירוס הזה בעצמו רוגלה.
http://www.yac.mx/?lang=iw
מישהו נתקל, יודע פתרון?

תודה מאד :)

• הוסף לסימניות
אחרי הסרת 4 תוכנות שה'תוסף' התמים הזה התקין לו במחשב, ההשתלטות על הדפדפן עדיין בתוקפה.
מישהו נתקל באנטי וירוס של יאס? זה אמיתי או שזה עוד תוכנת השתלטות?
גרף, הוא לא יצר דיסק שחזור.

• הוסף לסימניות
תחפש עם everithung את המיל yac, ותבדוק מה הוא מביא.

• הוסף לסימניות
תנסה לעשות איפוס דפדפן, אמור להשבית את כל התוספים ולהחזיר אותו למצב חדש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופירייט;1297964:
יש לי חבר שקיבל לינק לוידאו מסוים, (מחשב pc) כשרצה לצפות בו התבקש להתקין נגן מעודכן או לא יודע מה, ומאז השתלטו לו על הדפדפנים כל מיני תוספים ודף בית חדש ועוד.
השאלה היא איך אפשר להתפטר מהדבר הזה, ניסיתי דרך אנטי וירוס נוד, ודרך רבו להסיר לו כמה תוכנות כולל ביטול התוסף בהגדרות הדפדפן ונאדה, הכל נשאר כשהיה.
באתר של החברה הזאת מתיימרים להצליח להסיר אותו, אבל מישהו אמר לי שהאנטי וירוס הזה בעצמו רוגלה.
http://www.yac.mx/?lang=iw
מישהו נתקל, יודע פתרון?

תודה מאד :)
פתח חשבון מנהל חדש ובצע משם שחיזור מערכת לפני האירוע, זה אמור לכאורה לפתור את הבעיא

• הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרים.
מלבב - אני אכן חושב שהצעתך פתרה את הבעיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה