אנטי וירוס

• הוסף לסימניות
תחכה עוד יומיים לעדכון,
ובכל אופן תמיד יש סקריפטים להורדה לטיפול נקודתית בווירוסים מסויימים.
או שלא הבנת את שכתבתי או שאתה סתם טרול.

אבל בהחלט יתכן שזאת רק השעה שמשפיעה..

• הוסף לסימניות
אם פועלים על המחשב שני תוכנות אנטי וירוס ביחד זה יכול לעשות בעיות??

• הוסף לסימניות
אם פועלים על המחשב שני תוכנות אנטי וירוס ביחד זה יכול לעשות בעיות??
בטח, יש התנגשות. צריכה לעבוד מערכת אחת
לפעמים יש תוכנות שהם גם 'אנטי וירוס' אז משביתים את החלק של האנטי וירוס בתוכנה לטובת אנטי וירוס טוב יותר
או שבכלל מסירים אותה....

• הוסף לסימניות
מה אומרים על זה פה?
שאלת תם:
כלקוחת נטפרי, הסביר לי טכנאי, שאין לי צורך גדול באנטי וירוס, כי הוירוסים מגיעים לרוב דרך אתרים 'מסוגים מסויימים' שאין לי גישה אליהם בנטפרי ולכן אני מוגנת. ובכלל כל אתר שאני נכנסת אליו דרך נטפרי הוא מוכר כאמין, לא?
(ללחוץ על לינקים לא מזוהים וכדו', אני נמנעת)

• הוסף לסימניות
מה אומרים על זה פה?
וירוסים מגיעים לא רק מהאינטרנט באופן ישיר
גם על ידי מישהו אחר שהוריד אותם מהאינטרנט ובלי לדעת הכניס אותם למחשב
ואת זה נטפרי לא יכולים לעצור (ולעצם העניין אני לא חושב שהוא צודק....)

• הוסף לסימניות
מקפיצה
היה לי אנטי וירוס של ESET מאז שקניתי את המחשב
אף פעם לא שילמתי עליו
ועכשיו איזה 5 שנים אחרי הוא פתאום כותב לי שנגמר הרשיון
ודורש מלא כסף כדי לחדש אותו
מה אמורים לעשות?
יש איך להשיג בחינם/יותר זול
ממש אשמח למידע.
תודה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה