אכן NOD32 הוא אנטי וירוס מעולה. החיסרון העיקרי שאינו חינמי.נכתב ע"י אברהמי גרינשטיין;844382:אני אישית ממליץ על NOD32 אני עובד איתו כבר כמה שנים והוא ממש מעולה וגם התמיכה שלהם יוצאת מהכלל http://www.eset.co.il/. אם את רוצה אנטי וירוס חינמי אחד המומלצים זה AVG כאן.
בהצלחה!
נכתב ע"י רות מיכל;844636:הורדתי אתמול איזו תוכנה חינמית של אנטי וירוס (כך נכתב עליה בכל אופן) ופתאום המחשב התחיל להשתגע ובכל זמן קצוב הוא נסגר ואיתחל מחדש.
זה היה שגעון כי בכל פעם שניסיתי למחוק זה לא הלך.
עד שבחסדי שמיים ואחרי בזבוז של שלושת רבעי שעה נסיונות הצלחתי להפעיל ומהר ללכת ללוח הבקרה ולהסיר את התכנית. ועכשיו ב"ה הכל בסדר רק שאני חוששת לחזור על זה בשנית..
ושל AVG ניסיתי ולא הצלחתי כי כנראה לא ידעתי על מה ללחוץ. אולי אצטרך לעשות קורס מזורז בתכנות בשביל זה![]()
נכתב ע"י pc com;845188:אם אתם מקושרים לאינטרנט תוריד נאד, עובד מעולה, קצת לוקח משאבים במחשב לא נורא אבל עושה עבודה שלו כמו שצריך
נכתב ע"י רות מיכל;844787:תודה לכולם וכן לגרף הול.
אני אכן מורידה לפי הקישור השני שהבאת. תודה!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים