זה דבר בסיסי בעבודה עם אפטר... לא מבינה איך אפשר לעשות אנימציה בלי לחלק לשכבות....אופציה שהרבה עורכות לא מכירות, וחבל.
נכתב ע"י בלון;2143872:אופציה שהרבה עורכות לא מכירות, וחבל.
אפשר בחלון השכבות באילוס', לפתוח את התפריט בצד (מסומן באדום.)
ושם לסמן אופציה של פירוק שכבות לסיקוונס. (מסומן בצהוב.)
ברגע שאת בוחרת את זה,
כל אוביקט או גרופ הופך לשכבה.
שימי לב שעדיין כולם בתוך שכבה אחת שהיא השכבה הראשונית,
צריך פשוט לגרור את כל השכבות בבת אחת למעל השכבה העליונה,
וזהו, הקובץ מפורק כדבעי.
כואב לי הלב לראות את העורכות הכי מנוסות יושבות ומעבירות אוביקט אוביקט לשכבות נפרדות,
ואחרי לחיצת כפתור אחת שלי לשמוע את האנחות על כל השעות שהתבזבזו...
כמובן, כשמביאים לאפטר לסמן שיביא כקובץ מרובה שכבות.
בהצלחה!
צפה בקובץ המצורף 302235
נכתב ע"י בלון;2143872:אופציה שהרבה עורכות לא מכירות, וחבל.
אפשר בחלון השכבות באילוס', לפתוח את התפריט בצד (מסומן באדום.)
ושם לסמן אופציה של פירוק שכבות לסיקוונס. (מסומן בצהוב.)
ברגע שאת בוחרת את זה,
כל אוביקט או גרופ הופך לשכבה.
שימי לב שעדיין כולם בתוך שכבה אחת שהיא השכבה הראשונית,
צריך פשוט לגרור את כל השכבות בבת אחת למעל השכבה העליונה,
וזהו, הקובץ מפורק כדבעי.
כואב לי הלב לראות את העורכות הכי מנוסות יושבות ומעבירות אוביקט אוביקט לשכבות נפרדות,
ואחרי לחיצת כפתור אחת שלי לשמוע את האנחות על כל השעות שהתבזבזו...
כמובן, כשמביאים לאפטר לסמן שיביא כקובץ מרובה שכבות.
בהצלחה!
צפה בקובץ המצורף 302235
נכתב ע"י malky gold;2205083:וואו! איך עשית את זה?
תודה רבה רבה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים