אנימציה

• הוסף לסימניות
שלום חברים יקרים,
אשה מאוד מוכשרת שאני מכיר הכינה את הסרטון הזה, ופשוט לא יכולתי שלא לשתף אותו אתכם.
קבלו את סרטון האנימציה הראשון והמוצלח של מוריה בן-עזרא!!!

קבצים מצורפים

• עלילות אריק ורון וההפתעה של רון.mp4
    14.7 MB · צפיות: 80
  • הוסף לסימניות
חמוד מאוד!!
זה הראשון אז לאיפה היא תגיע?

• הוסף לסימניות
מדהים!!!!!!
מותר לשאול
באיזו תוכנה הסרטון צויר? באיזו תוכנת אנימציה? ואיפה מוריה למדה לעשות את זה

• הוסף לסימניות
איזה יופי
אין על הידברות

• הוסף לסימניות
הציורים שלך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרת 10;1348696:
הציורים שלך?

לא. שלה.
אני לא יודע איפה היא למדה לעשות אנימציה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;1348741:
לא. שלה.
אני לא יודע איפה היא למדה לעשות אנימציה..

מייאש.
למה אני לא מצליחה לפתוח את הקובץ?

• הוסף לסימניות
גדול

נכתב ע"י yoyoBL;1348509:
שלום חברים יקרים,
אשה מאוד מוכשרת שאני מכיר הכינה את הסרטון הזה, ופשוט לא יכולתי שלא לשתף אותו אתכם.
קבלו את סרטון האנימציה הראשון והמוצלח של מוריה בן-עזרא!!!

יפה ביותר, ומלא מחשבה,(אהבתי את הגירסה החדשה ל"תן כיף"...);)

• הוסף לסימניות
לפי סגנון הקו, הציור והסרטון נעשה בפלאש,
כל הכבוד!
עבודה משובחת וטבעית ביותר, וזה לא קל בכלל!

אני חולמת גם לעשות יום אחד סרטוני אנימציה מצויירים...
אגב, מעניין אותי מה התקציב וכמה משלמים על דקת סרטון כזה, על ציור +אנימציה

• הוסף לסימניות
אהבתי!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה