אנימצית לוגו

• הוסף לסימניות
סוף סוף הגעתי לזה.. מיתוג חדש ואנימציה.. גם האתר בדרך.
מצורף כאן גיף של אנימציה להנאתכן..
Final_Logo_For_Email_2.gif

• הוסף לסימניות
משגע!
זרימה מצוינת
מחכה לאתר, זכור לי שאמרת פעם משהו על בלוגים. אני ממש מקווה שזה זה :)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קצת שיתוף :)
האנימציה נעשתה בAfter Effects.
חילקתי את הטקסט לחלקים [התמונה המצורפת ] כדי ליצור כתיבה חלקה עם יכולת שליטה על החלקים .
שיחקתי הרבה עם התנועה ליצירת דינאמיות, וכמובן הרבה משחק עם הגרף להגדרת הSPEED של הקיפמריים.
וגם קצת PUPPET TOOL.
Parts.png

הכתיבה נעשתה ע"י אפקט של 3D STROKE. והקווים של הזרימה נעשו ע"י תבנית חינמית בשם TAPPERD STROKE.

תודה לכולן על המחמאות ועל הארות והערות !

• הוסף לסימניות
ואוא
כמה יפה!
הייתי חייבת להגיב תוך כדי הבישולים ביום שישי
מדהים באמת!

• הוסף לסימניות
קצת שיתוף :)
האנימציה נעשתה בAfter Effects.
חילקתי את הטקסט לחלקים [התמונה המצורפת ] כדי ליצור כתיבה חלקה עם יכולת שליטה על החלקים .
שיחקתי הרבה עם התנועה ליצירת דינאמיות, וכמובן הרבה משחק עם הגרף להגדרת הSPEED של הקיפמריים.
וגם קצת PUPPET TOOL.
צפה בקובץ המצורף 686243

הכתיבה נעשתה ע"י אפקט של 3D STROKE. והקווים של הזרימה נעשו ע"י תבנית חינמית בשם TAPPERD STROKE.

תודה לכולן על המחמאות ועל הארות והערות !
וואווווו.
עכשיו אני נשארתי עם פה הרבה יותר פעור....:eek::eek::eek:
איזה תהליך מורכב ומרתק... רואים שאת עמוק בתחום!!

• הוסף לסימניות
אליפות!
אהבתי ממש,
חבל שאי אפשר לעצור הנפשה ולעקוב פריים אחרי פריים... ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה