אני אובדת עצות!!!!!!

• הוסף לסימניות
הכונן די שלי הלך ואתו כל החומר:eek::eek::eek:
אבל לא על זה אני מתלוננת:rolleyes::rolleyes:
קניתי דיסקשיח פנימי חדש של ווסטון דיגיטל 4טרה בלק
ומהרגע שהכנסתי אותו למחשב הוא התחיל לעשות רעש מאוד חזק של מנוע שעובד
בדקתי שזה לא חוט שנתפש במאוורר אלא הדיסקשיח עצמו מוציא את הרעש
הלכתי לחנות וביקשתי שיחליפו לי כי זה פגום, והחליפו לי ואני מרכיבה את החדש ואותו דבר!!! שוב הוא עושה רעש איום ונורא

מישהו יודע לומר לי מה לעשות????

אני מיואשת לגמרי:eek::(:eek::(:eek::(

• הוסף לסימניות
כנראה המחשב כבר ישן ונדפק עם עומס העבודה.

הרעש מופיע בכל מחשב ישן.

תנסו לנדנד את המחשב ואולי ירגע

• הוסף לסימניות
המחשב לא ישן
והסברתי את עצמי שהדיסקשיח החדש הוא זה שעושה את הרעש

• הוסף לסימניות
שזה אומר?

• הוסף לסימניות
תנסה לחזור לפגום - עדיין יש רעש?

• הוסף לסימניות
אם ברור שהרעש הוא מהדיסק הקשיח ולא משום רכיב אחר, הרי שאפשר ש"כך הוא מתנהג" וזה חלק מהפעלתו, מה הדגם שלו ?

• הוסף לסימניות
ווסטרן דיגיטל 4 טרה בלק

• הוסף לסימניות
זה סדרה ממש מעולה!!!

אם אפשר לנסות במחשב אחר לראות

זה יתן אינדיקציה מעולה/

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;2402002:
זה סדרה ממש מעולה!!!

תחליף מעולה ביקרה , אין בזה באמת שינוי ל 99 אחוז מהאנשים.

בהפרש בינו לדיסק רגיל אתה קונה SSD256 שהוא לא מתקרב אליו שם עליו את המע הפעלה וקבצים זמניים , ותהנה הרבה יותר מאשר ה 4-5 אחוז הבדל בינו לדיסק 7200 רגיל.

שלא לדבר על זה שהם רועשים יותר וגם מתקלקלים יותר.

• הוסף לסימניות
אומרים שהם יותר אמינים ומאסיבים,

לכן כתבתי את מה שכתבתי

SSD היית מתעקש על MLC?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;2402305:
אומרים שהם יותר אמינים ומאסיבים,

לכן כתבתי את מה שכתבתי

SSD היית מתעקש על MLC?

יש את ה Re שהוא גם בצבע שחור והוא באמת אמור להיות מאסיבי יותר.
הבלאק הרגיל אמור להיות מהיר יותר ולא מאסיבי יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה