דרוש מידע אני אוהב את המוצר, אבל דעתי לא משנה בכלל. מה שחשוב זו דעתכם. והיא?

• הוסף לסימניות
ב"ה בס"ד הצלחנו להוציא עד כה 12 פרקים של 'ארטיק בקיץ'. סוג של פודקאסט קצרצר בן כדקה פלוס מינוס, ואותו מקריין ידידנו הדגול @יונתן שטרן, שמידי פעם מתנדב לקחת פרק זמן מעסקי הקריינות שלו למרכזיות טלפוניות ועניינים, ולקריין לנו פרק או שניים... תודה יונתן!!!

על כל פנים, תכל'ס, הנה ניגש לנקודה בלי להתעכב ממש ממש בלי שום מילה נוספת. אחת שתיים שלוש, מוכנים? אז...
הרעיון מאחורי 'ארטיק בקיץ' הוא לתת לאנשים סיפורים טובים על אנשים שיצאו מאזור הנוחות של עצמם וחשבו על השני, לכאורה בדברים הכי שטחיים. לתת לכולנו מקום לגדול ולפרוח ברוחניות ובמידות. השתדלנו שהכל יהיה בצורה מאוד קלילה, רק ללחוץ על 'פליי' ולשמוע. הפודקאסט מגיע מוטבע במייל, למשל, לא בג'מבו מייל שיש כאלו שחסום להם וכדומה.

קיצער...
כמה אני מברבר. הנה העניין!
המוצר לכשעצמו נראה לי מאוד טוב, מאוד יפה, ואני אוהב אותו (ומדבר האיש הכי לא אובייקטי בעולם, תזכרו). אבל מה שחשוב הוא... דעתכם.
אודה מאוד למי שיודיע מה אפשר לשפר את הפודקאסט.

כרגע אנחנו לפני קריוּן של מספר פרקים נוספים, ומאוד נשמח לעצות לשיפור וכדומה, כל ביקורת בונה וכמובן מחמאות אם יש.
מצרף את הפרקים האחרונים.
תודה לכם,
נתן.

קבצים מצורפים

• פרק 12.mp3
    3 MB
  • הוסף לסימניות
פרק 11, החוזר התמים...

קבצים מצורפים

• 11# החוזר התמים.mp3
    4.8 MB
  • הוסף לסימניות
פרק 8, סיפור יוצא דופן.
(אגב, כל הסיפורים אמיתיים לגמרי אחד לאחד)

קבצים מצורפים

• 8# נגררת אופנוען ותולעת.mp3
    5.7 MB
  • הוסף לסימניות
וואלה
תודה על המתנה! מחכים לעוד
ממש מתוק וזורם.
אה, הערות?
לדעתי אפשר להוריד את הקטעים של הילד
טיפ עושה את העניין לילדותי

• הוסף לסימניות
וואלה
תודה על המתנה! מחכים לעוד
ממש מתוק וזורם.
אה, הערות?
לדעתי אפשר להוריד את הקטעים של הילד
טיפ עושה את העניין לילדותי
תודה רבה!!
האמת שהרבה דווקא אהבו. אבל שומע.

• הוסף לסימניות
תוכנית מעולה קליל וכיף לשמיעה חשיבה יפה! לפי דעתי אם תרצה להגיש את זה לכול יעד הקהל -ילדים מבוגרים די צריך לשנות את קצב הסיפור לאיטי יותר. כך תהיה בחירה קלה לאן לנווט את התוכנית לפרסם ברדיו וגם כדיסק שמיעה לילדם.{תכלס כששמים לילדים גם שאר בני הבית שומעים ונהנים ומתחזקים וכל אחד יכול להביא את הדעות שלו שבאות עם שמיעת הסיפורים}
שני היעדים ייהנו מהתוכנית מה גם שעכשיו מסתדר הכנסת קטעי הילד.

• הוסף לסימניות
עד שפעם אחת ניסיתי לכתוב בוגר, לא הגיעו כמעט תגובות. מה יהיה נתן, מה יהיה...

אני מאמין בפודקאסט הזה יותר מהפודקאסט הקודם שעשיתי (בארבע אוזניים), ואוטוטו גם ייחשף בס״ד שם חדש פלוס לוגו מטריף.
אבל ישנה תחושה שהפודקאסט לא מעורר שום עניין בציבור, וזה מתסכל ממש.
לא, נתן, אל תתקע את הראש בקיר, בסוף יהיו מנויים ששת אלפים איש לפודקאסט, לא, נתן, לאאאא.

מי עשה פה את החור בקיר?

• הוסף לסימניות
אגיד את דעתי,
לא בטוח שתאהב.
שמעתי עד כה את כל הפרקים (למיטב זכרוני)
נהנתי מאד מזה.
כתיבה מעולה, קריינות מדוייקת, הכל נחמד לגמרי.
אבל לא קבלתי מזה שום דבר.
כל פעם אני שואל את עצמי בסיום שמיעת הקטע 'וואלה נחמד, אבל מה? למה זה מיועד? מי הבן אדם שמשקיע כל כך הרבה על מוצר שכל כך לא מביא הרבה תועלת?
כאילו, הסיפורים ברובם סוג כזה נחמד., לא מעיף לשמים, אני מבין שזה הקונפסט.
אז מה הקטע?

זה כאילו מישהו נותן לי כרטיס כניסה למופע בהיכל התרבות, אני נכנס בפנים, יש במה מפוארת, אורות נוצצים, תזמורת מושקעת, ואז היא מתחילה לשיר 'יונתן הקטן' ומקפלת ציוד.....

יותר מידי באזז לפחות מידי תוכן.

בחייאת, אל תכעס.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אגיד את דעתי,
לא בטוח שתאהב.
שמעתי עד כה את כל הפרקים (למיטב זכרוני)
נהנתי מאד מזה.
כתיבה מעולה, קריינות מדוייקת, הכל נחמד לגמרי.
אבל לא קבלתי מזה שום דבר.
כל פעם אני שואל את עצמי בסיום שמיעת הקטע 'וואלה נחמד, אבל מה? למה זה מיועד? מי הבן אדם שמשקיע כל כך הרבה על מוצר שכל כך לא מביא הרבה תועלת?
אז מה הקטע?

זה כאילו מישהו נותן לי כרטיס כניסה למופע בהיכל התרבות, אני נכנס בפנים, יש במה מפוארת, אורות נוצצים, תזמורת מושקעת, ואז היא מתחילה לשיר 'יונתן הקטן' ומקפלת ציוד.....

בחייאת, אל תכעס.
תודה רבה על הכנות.
המטרה היא להאיר שכולנו יכולים לעזור לשני, והרבה, ולאו דווקא על ידי תרומת כליה או חתימת הוראת קבע, אלא רק על ידי מחשבה עליו, להיות ערני ואכפתי לפרטים הכי קטנים.
ועדיין, שומע את הביקורת, שוב תודה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על הכנות.
המטרה היא להאיר שכולנו יכולים לעזור לשני, והרבה, ולאו דווקא על ידי תרומת כליה או חתימת הוראת קבע, אלא רק על ידי מחשבה עליו, להיות ערני ואכפתי לפרטים הכי קטנים.
מסכים.
המטרה הזו אכן מועברת לשומע.
אבל זה משהו מאד עדין, כמעט בלתי מורגש.
ולכן הארתי על גודל ההשקעה שאינו פרופורציונאלי.

אבל זה מדהים לראות כמה המסר הענוג והאורירי הזה חשוב לך וכמה אתה מוכן להשקיע אנרגיות בשביל זה.

• הוסף לסימניות
מסכים.
המטרה הזו אכן מועברת לשומע.
אבל זה משהו מאד עדין, כמעט בלתי מורגש.
ולכן הארתי על גודל ההשקעה שאינו פרופורציונאלי.

אבל זה מדהים לראות כמה המסר הענוג והאורירי הזה חשוב לך וכמה אתה מוכן להשקיע אנרגיות בשביל זה.
שמח לשמוע!
כן, זה שווה את זה. לגמרי לגמרי.

אנחנו מוצפים מכל הכיוונים בסיפורים מפוצצים (בדרך כלל של קופות הצדקה), על זוועות גדולות ומנגד על ישועות נפלאות ועצומות מטעם מלאכי החסד והרחמים של הארגונים הגדולים.

אנו כמעט לא מרגישים ולא מודעים כמה אפשר לסייע עם כלום וחצי.
יש סיפור של הגר"י זילברשטיין שליט"א באחד מספריו, על בחור שהחליט לצאת ולהתפקר ח"ו.
הוא הלך במסדרון של הישיבה לכיוון היציאה. "בפעם האחרונה", כלשונו, ותוך כדי כך עבר לצידו מג"ש כלשהו, שבדרך אגב טפח על שכמו ויישר לו את הצווארון.
פעולה קטנה, זניחה, שהמג"ש בוודאי שכח ממנה אחרי רגע!

אבל הבחור התחזק ממנה, ואמר לעצמו: אז למישהו כן אכפת ממנו בישיבה! ונשאר ללמוד, ולא נכנע למשבר הזמני. ולא התפקר. והמשיך והתעלה במעלות התורה והייראה. מקיפול צווארון אגבי אחד!

אז... האם יש לנו מושג מה עושה חסד קטן בכוונה תחילה?

• הוסף לסימניות
לא שמעתי הכל, אבל אהבתי את השם קינמון בסיפור 12.
על כל השאר, כבר כתבו מעלי

• הוסף לסימניות
שמח לשמוע!
כן, זה שווה את זה. לגמרי לגמרי.

אנחנו מוצפים מכל הכיוונים בסיפורים מפוצצים (בדרך כלל של קופות הצדקה), על זוועות גדולות ומנגד על ישועות נפלאות ועצומות מטעם מלאכי החסד והרחמים של הארגונים הגדולים.

יש סיפור של הגר"י זילברשטיין שליט"א באחד מספריו, על בחור שהחליט לצאת ולהתפקר ח"ו.
הוא הלך במסדרון של הישיבה לכיוון היציאה. "בפעם האחרונה", כלשונו, ותוך כדי כך עבר לצידו מג"ש כלשהו, שבדרך אגב טפח על שכמו ויישר לו את הצווארון.

אבל הבחור התחזק ממנה, ואמר לעצמו: אז למישהו כן אכפת ממנו בישיבה! ונשאר ללמוד, ולא נכנע למשבר הזמני. ולא התפקר. והמשיך והתעלה במעלות התורה והייראה. מקיפול צווארון אגבי אחד!

זה מקסים.
אולי כדאי היה לשלב את המסר הזה בשם של הפודקאסט.
(בטח כבר מאוחר מדי..)

• הוסף לסימניות
ועכשיו יקראו לזה: תה בחורף?

• הוסף לסימניות
@Natan Galant
באיזה סיטואציה אנשים הולכים לשמוע את זה?
אם זה מגיע בוואצאפ וכדו' אז אנשים שומעים על X2 ומעבירים לחברים (אם מצא חן בעיניהם)
אבל במייל? זה קצר מידי בשביל למלאות את התיבת דואר נכנס שלי
מילא טקסט קצר, אבל אודיו קצר במייל לא מסתדר לי משהו מה.
להיכנס לאתר להוריד? אין על מה לדבר
אני לרוב מחפש פודקאסט של מינימום 10 דקות (גם זה בקושי)
פחות מזה לא שווה את הזמן של ההורדה.

ואם הולכים על הקטע של קצר אז עד הסוף
2 דקות זה כבר ארוך.
כמובן שזה רק דעתי.....

• הוסף לסימניות
תודה רבה על הכנות.
אם זו המטרה אולי פשוט תעשה פתיח קבוע לפודקאסט של 10 שניות שמתמצתות את המסר?

זה מעולה!!
חיבת לומר שאני מנויה על הפודקאסט במייל
בשנים הראשונים הקשבתי ואח"כ לא טרחתי לפתוח - כי
אז מה הקטע?

נראה לי שמה שחסר זה פשוט לכתב ברור, יפה, מחבר, מדליק - את זה.

הצלחות!!

• הוסף לסימניות
אם זו המטרה אולי פשוט תעשה פתיח קבוע לפודקאסט של 10 שניות שמתמצתות את המסר?

זה מעולה!!
חיבת לומר שאני מנויה על הפודקאסט במייל
בשנים הראשונים הקשבתי ואח"כ לא טרחתי לפתוח - כי

נראה לי שמה שחסר זה פשוט לכתב ברור, יפה, מחבר, מדליק - את זה.

הצלחות!!
ממש ממש תודה.
@Natan Galant
באיזה סיטואציה אנשים הולכים לשמוע את זה?
אם זה מגיע בוואצאפ וכדו' אז אנשים שומעים על X2 ומעבירים לחברים (אם מצא חן בעיניהם)
אבל במייל? זה קצר מידי בשביל למלאות את התיבת דואר נכנס שלי
מילא טקסט קצר, אבל אודיו קצר במייל לא מסתדר לי משהו מה.
להיכנס לאתר להוריד? אין על מה לדבר
אני לרוב מחפש פודקאסט של מינימום 10 דקות (גם זה בקושי)
פחות מזה לא שווה את הזמן של ההורדה.

ואם הולכים על הקטע של קצר אז עד הסוף
2 דקות זה כבר ארוך.
כמובן שזה רק דעתי.....
הדברים שכתבת מאתגרים. חושב על זה. תודה רבה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סורי
לא התחברתי
הקראה מונוטנית והסיפור לא מסעיר אז ביחד קצת משעמם
אם הסיפור מסעיר אז ההקראה בסדר אבל בגלל שאתה מעוניין בסיפורים לכאורה פשוטים מהיומיום אז צריך קצת לתבל את זה.
בהצלחה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה