זו אמירה מתנצלת שלא מתכתבת עם המציאות. משגיח ממלא תפקיד שישיבה לא יכולה להיות בלעדיו. לא שייך ישיבה שרק לומדים והיראת שמים בשוליים.מה אתם אומרים על ההגדרה הבאה
"משגיח זה מתנה מהישיבה
צריך רק לדעת איך לנצל את זה ולא לקלקל את זה"
מי שמתחבר שיסמן בבקשה
תודה!
לזה בדיוק אני חותרזו אמירה מתנצלת שלא מתכתבת עם המציאות. משגיח ממלא תפקיד שישיבה לא יכולה להיות בלעדיו. לא שייך ישיבה שרק לומדים והיראת שמים בשוליים.
אני לא חושב שיש בחור שחושב שהוא רוצה להיות כמו המשגיח שלו...לזה בדיוק אני חותר
האם הבחור אמור לבנות את האישיות שלו לבד תוך דוגמה אישית מהמשגיח
או שהמשגיח אמור לבנות את האישיות של הבחור ע"י מבצעים עונשים וכדומה
וואו, זה נושא מורכב ורגיש.מתי המשגיח הועיל לכם?
מתי משגיח הפריע לכם?
תלוי, אם זה דפוס התנהגות גם על דקה הייתי מחזיר(לשלוח ילד חזרה הביתה בשבת במרחק 30 דקות הליכה כי אחר לתפילה ב-2 דקות)
ואני לא מדברת על ילדים קשים או מרדנים...
זה לא דפוס התנהגות.. ילד שחד פעמי אחר ב-2 דקות בשבת בבוקר לתפילה (שזה בכלל רשות להגיע)אם זה פעם ב... אז אפשר לוותר אפי' על 10 דקות
האם הבחור אמור לבנות את האישיות שלו לבד תוך דוגמה אישית מהמשגיח
או שהמשגיח אמור לבנות את האישיות של הבחור ע"י מבצעים עונשים וכדומה
זה לא דפוס התנהגות.. ילד שחד פעמי אחר ב-2 דקות בשבת בבוקר לתפילה (שזה בכלל רשות להגיע)
אחרי שיצא מהבית בשעה מוקדמת והלך חצי שעה כדי להתפלל בישיבה
חוץ מהתעללות אין לי הגדרה אחרת...
בדיוק!או שאתה מתכוון לכל מי שנושא בתפקיד הפיקוח וההשגחה בישיבה? זה הבדל ענק! לא חושב שזה שייך למאמר אחד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים