כללי אני באמצע סגירה באינדי', אנא,

• הוסף לסימניות
חוברת דחופה שחייבת לרדת עכשיו לדפוס והוא כותב לי שיש בעיה במשימות ברקע.

מה זה משימות ברקע?????????
איך מסדרים את זה?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שיש מלל שלא נקרא
או שהוא באמצע סגירה של קובץ אחר

כמו כן אולי יש עידכון קבצים שצריך לעדכן

• הוסף לסימניות
סגירה של קובץ אחר - לא.
מה זה נקרא מלל שלא נקרא?

תודה על התשובה.

• הוסף לסימניות
משימות ברקע = Background Tasks.
(Window > Utilities)
כשיש בעיה מהסוג הזה שציינת, מנסים לבודד את הבעיה, היות וזה עלול לקרות מכמה וכמה סיבות.
דבר ראשון מנסים לסגור עמוד ראשון? נסגר? יופי, סוגרים מעמוד 1-10. וכן הלאה. עד שמוצאים את העמוד הבעייתי שתוקע את הייצוא ומטפלים בו בעדינות.
אם גם העמוד הראשון לא נסגר, זה בדרך כלל מסיבות אלו: או פונט מאסטרפונט שהוגדר לו 'לא להטמעה', ואז צריך לטפל בפונט מול החברה או מול מי שמתמצא בזה.
או בגלל תמונה שגררו ישירות מאילוסטרייטור.

• הוסף לסימניות
תודה רבה. אני אנסה לבדוק מה שאתם אומרים.
כבר סגרתי את הקובץ כמה פעמים במהלך העבודה ולא היה בעיה.
מסתבר שזה אחד התיקונים הסופיים. אני אנסה לבדוק.

רב תודות!

• הוסף לסימניות
לפעמים זה סתם בעיית זיכרון.
סוגרים את התוכנה ומפעילים שוב.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
איזה נס שיש את פרוג וגם ברגעים לחוצים של סגירה לדפוס בדקה ה99 יש מי שמוכן לעזור ועל זה נאמר ונתנו - 10! ופוזי - תודה גם לך.

בגלל הלחץ של הזמן לא הצלחתי לבדוק את כל האופציות, ניסיתי להדליק את המחשב מחדש, ניסיתי לסגור חלק מהעמודים, ניסיתי לבדוק שקובץ אחר התוכנה מייצאת טוב, ואכן כך.

עדין לא ברור לי היכן מונח הכלב.

ברוך ד' הצלחתי לעקוף את הבעיה בדרך יצירתית של סגירה דרך הדפסה לאקרובט ולא דרך יצוא שאתו אני רגילה לעבוד היום.

העיקר שהחוברת בדפוס, ואני בביתי בשקט.

ואולי גם אתם תזכו להנות ממנה אם תייסעו מבני ברק מירונה ביום ל"ג בעומר שיחול השבוע, תוכלו להנות בעז"ה מספור מיוחד של הסופר משה גוטמן שיוצא לאור ע"י עיריית בני ברק, ועומד על ידי בסיעתא דשמיא. ;)

• הוסף לסימניות
לי היה בעיה דומה, וזה נפתר כאשר מחקתי את כל האוביקטים שהסתתרו ברקע עבודה, ולא בעמוד ממש. זה מה שהפריע לו.

• הוסף לסימניות
אני גם שמתי לב שיש תמונות שלא יושבות טוב ביוצא הרגיל וצריך לעשות לו הדפסה לPDF , אני עשיתי דרך הפידי אף קיראטור.
טוב לדעץ שיש כזו אופציה שלפעמים היצוא לא משהו.
ואגב, המשקל של הקובץ יורד משמעותי כאשר מדפיסים ולא מיצאים [ כנראה שיש לזה מחיר כשלהוא..]

• הוסף לסימניות
תודה רבה לאלו שעזרו אז בעבר, וגם לאלו שהחליט להקפיץ לי משום מה היום. שעשעתם אותי;)
מאז כבר סגרתי חוברות, פליירים, משחקים וקבצים רבים נוספים לדפוס והכל מצויין.:D

אבל, טוב מאד, ייתכן שבעתיד זה יעזור למי שעלול להיתקל בזאת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה