כללי אני באמצע עבודה באילוסטריטור

• הוסף לסימניות
אני רוצה להעביר את אותיות התלת מימד לפוטו שופ
והוא מעביר לי ללא התלת מימד- ובאילוסטריטור מופיעה לי ההודעה הבאה:

מה עושים? זה דחוף לי!!!

קבצים מצורפים

• 2015-03-15_234836.jpg
    KB 20.8 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
הוא אומר שאין מספיק זיכרון. לא שאני מאמין לו... אבל למה לא לשמור PDF ולייבא רסטר לפוטושופ?
(כמובן לבטל החלקה ולייבא CMYK)

• הוסף לסימניות
זו בעיה של זכרון.
תנסי לסגור תוכנות אחרות שפתוחות.
למחוק מהקובץ את כל הדברים האחרים ולהשאיר רק את התלת מימד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה חסידה;1557246:
זו בעיה של זכרון.
תנסי לסגור תוכנות אחרות שפתוחות.
למחוק מהקובץ את כל הדברים האחרים ולהשאיר רק את התלת מימד.
פעם ראשונה שאני שומע שיש חשיבות להודעות השגיאה של אדובי. אותי למדו שחלק מהבאג זה גם הודעה שלא קשורה לסיפור... עיסקת חבילה. :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;1557253:
פעם ראשונה שאני שומע שיש חשיבות להודעות השגיאה של אדובי. אותי למדו שחלק מהבאג זה גם הודעה שלא קשורה לסיפור... עיסקת חבילה. :)

לפעמים זה סוג הודעה שבאמת אין מה לעשות חוץ מלכבות את המחשב ולהפעיל מחדש, ובאמצע להתפלל.
אבל לפעמים כנראה שיש מה לעשות...
הדבר המרגיז של האילוס' זה שכל דבר שהוא מעבר לסטנדרט מכביד עליו בטירוף.
בניתי קובץ עם תמונות, תוך רגע הוא נהפך ל-200MB,
כשהתמונות כולן ביחד שוקלות פחות מ-50.

קרה לי פעם בתלת מימד גם הדבר המרגיז הזה, וראיתי שאין ברירה אלא לפתוח קובץ חדש ולשים בו אך ורק את המילים של התלת מימד.

• הוסף לסימניות
מעביר מפוטושופ לאילוסטריטור ללא התלת מימד-מדוע?????

למה כשאני מעבירה לפוטו שופ מאילוסטריטור-תלת מימד
הוא עובר לי ללא התלת מימד?
מישו יכול לייעץ לי מה לעשות?
זה דחוף!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה