בקשה אני בדילמה: מאזדה 3 או ניסאן טידה

• הוסף לסימניות
לאחר אינספור בירורים וחפירות אלה הרכבים שיענו על דרישותי הצנועות - תקציב, אמינות, ונוחות מינימלית.
מה מביניהם מומלץ או שעדיף לשנות כיוון?
תקציב- באזור 9- ,10,000 א' ש"ח.
הרכבים משנתון 2006-2008,
לעזרתכם אודה מאד!!

• הוסף לסימניות
המאזדה 3 שותה דלק בעיקר בעיר ..חוצמיזה רכב אמין ומומלץ
לא מכירה ניסן

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ממה ששמעתי מאזדה 3 נורא צפופה למשפחה.
ניסן טידה שותה יחסית הרבה ולא כ"כ אמינה.
אומרים שהקורולה עונה על הציפיות בתקציב הזה.

• הוסף לסימניות
טויוטה קורולה טובה 2006- 2008 בתקציב של 10000
קשה לי להאמין שקיים בשוק

• הוסף לסימניות
אכן.
קורולה בתקציב הזה היא מהשנתונים המוקדמים יותר והקילומטראז' בהתאם

• הוסף לסימניות
עם ניסאן טידה 2011
מרוצים עד הגג! רכב שלא רואה מוסך.

• הוסף לסימניות
שניהם באותה רמת אמינות מכנית.

פחות או יותר אותו שווי.
(אתה בכיוון ממש טוב)

אם כי, הטידה קצת קשיחה ופשוטה, לעומת המאזדה שטיפ טיפה יותר נוחה.

• הוסף לסימניות
כאחד שלא נוסע בשבוע יותר מ100 ק"מ עדיין יש משמעות לחסכון בדלק או שמדובר בפער של שקלים בודדים?

• הוסף לסימניות
כאחד שלא נוסע בשבוע יותר מ100 ק"מ עדיין יש משמעות לחסכון בדלק או שמדובר בפער של שקלים בודדים?
אחרי שיהיה לך רכב אתה תגלה שאתה נוסע יותר מ100 קילומטר
וב100 קילומטר יצא לך הבדל של 15 שקל שבועי בערך

• הוסף לסימניות
לסיכומו של עניין, אני מתעתד ליסוע 100 ק"מ, פלוס מינוס, אם בחישוב גס הפער הוא שקלים בודדים לשבוע, מעדיף את הנוחות והפינוק של המאזדה על פני הניסאן, אני טועה??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה