אני בדילמה!!!????

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות עכשיו אורגן חדש
ואני מסתפק כי מצד אחד אני רוצה לנגן פסנתר ולכן אני צריך לקנות פסנתר חשמלי שזה יותר אוקטבות
מצד שני אני כן אוהב יתר את המקצבים ואת כל בהאלגן הזה
השאלה היא אם אני יקנה אורגן שזה רק חמש אוקטבות זה יפריע לי לנגן את הפסנתר או שלא??

• הוסף לסימניות
לדעתי העניין הוא לא מס' האוקטבות (שזה גם חשוב ושונה מאורגן) אלא המשקולות שיש פסנטר חשמלי, כיוון שיש צורך בלימוד פסנתר באימון השרירים הספציפיים לנגינה נכונה, אורגן גם עם 6 אוקטבות או אפי' יותר לעולם לא יתן לך את זה...כך שתמיד אורגן יפריע לך ללמוד פסנטר.

• הוסף לסימניות
אני מצטט את אחד הפסנתרנים הגדולים בארץ
לא קיים שום אורגן שיש בזה הדגמה טובה של פסנתר אמיתי כולל הטאצ' וכו' יש מאד דומה אין זהה
כנראה זה גימיק זל החברות שהם רוצים שמי שצריך גם פסנתר וגם אורגן שיצטרך לקנות את שניהם
בהצלחה

• הוסף לסימניות
צליל פסנתר ניתן לחקות באמצעות דגימות טובות או פלאגינים במחשב, אבל כמו שאמרו כאן, הטאצ' הטאצ'......

• הוסף לסימניות
לדעתי אם אתה גם בקטע של אורגן תקנה אורגן טוב
כי בכל מקרה פסנתר חשמלי הוא מאוד רחוק מהדבר האמיתי
(ראיתי פסנתר חשמלי ב-17,000 ש"ח דווקא נחמד אבל כנראה שלא
על זה אנחנו מדברים....)
השם יעזור שתוכל לקנות פסנתר כנף ושיהיה לך מקום בסלון.......

• הוסף לסימניות
אין כמו אורגן שם יש את כל הכלים ואפשר להנות מכל העולמות כמו שאומרים
בפרט שהאורגן איכותי ומקצועי וכו וכו :rolleyes:

• הוסף לסימניות
טוב נראה לי שאני ילך על האורגן
יש לי תקציב של 3,000 מה אתם מצעים [לא יד שניה]

• הוסף לסימניות
יש את korg pa600 חדש בין המחירים 3580 ל3790

• הוסף לסימניות
לפי בדיקה שעשיתי יש את הימאהה 670 ויש את קורג 300 מה החבר'ה פה ממליצים?

• הוסף לסימניות
יש כזה ההבדל גדול בין הסוגים של האורגנים??
קורג זה לא קשה לתפעל אותו?

• הוסף לסימניות
יש כזה ההבדל גדול בין הסוגים של האורגנים??
קורג זה לא קשה לתפעל אותו?
קורג לא קשה לתפעול כלל זה עניין של הרגל כמה ימים וכו הדרכה (אשמח לתת לך הדרכה מפורטת אם תצטרך) ותראה עד כמה זה נוח ובפרט שזה מסך מגע

• הוסף לסימניות
אני מצטט את אחד הפסנתרנים הגדולים בארץ
לא קיים שום אורגן שיש בזה הדגמה טובה של פסנתר אמיתי כולל הטאצ' וכו' יש מאד דומה אין זהה
כנראה זה גימיק זל החברות שהם רוצים שמי שצריך גם פסנתר וגם אורגן שיצטרך לקנות את שניהם
בהצלחה

עכשיו הכל מובן, למה לא מייצרים אורגן טוב של אזור ה7000 ש"ח עם 6 אוקטבות
מה שמגיע עם 6 אוקטבות: הם האורגנים היקרים של ה16-21 אלף,
או מגיע עם 6 א' דווקא האורגנים הפשוטים מאד למתחילים בלי מסך ובלי מקום למקצבים

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
עכשיו הכל מובן, למה לא מייצרים אורגן טוב של אזור ה7000 ש"ח עם 6 אוקטבות
מה שמגיע עם 6 אוקטבות: הם האורגנים היקרים של ה16-21 אלף,
או מגיע עם 6 א' דווקא האורגנים הפשוטים מאד למתחילים בלי מסך ובלי מקום למקצבים
אני הייתי ממליץ לך לקנות יד שניה! כי אורגן זה לא דבר שנוטה להתקלקל. אני קניתי korg pa500 ביד שניה ב1800 ש"ח! הוא אצלי 5 שנים עם אפס תקלות

• הוסף לסימניות
אני הייתי ממליץ לך לקנות יד שניה! כי אורגן זה לא דבר שנוטה להתקלקל. אני קניתי korg pa500 ביד שניה ב1800 ש"ח! הוא אצלי 5 שנים עם אפס תקלות
לא זו הנקודה של יד שניה, כתבתי שלא מייצרים אורגנים עם 6 אוקטבות. אלא רק מ20-15 אלף+ חדש כמובן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה