עזרה אני בחול וצריכה עזרה דחוף!!!

• הוסף לסימניות
אני בחול ואיך לי וויפי למחשב אבל יש לי סמארטפון אני רוצה להתחבר דרכו למייל ואחכ לצאת אנא תעזרו לי זה דחוף

• הוסף לסימניות
חנות אפליקציות חיפוש: מייל.
להוריד את האפליקציה למכשיר.
ולהיכנס לחשבון.

• הוסף לסימניות
אולי יותר טוב זה :
להיכנס לגוגל, כרטיסיית גלישה בסתר. חיפוש: מייל.
כניסה. שם משתמש, וסיסמא.
כשסוגרים את הדפדפן זה יוצא אוטומטית מהמייל.

• הוסף לסימניות
אחרי שסיימת תכנסי להגדרות של גוגל במכשיר ובניהול חשבונות תלחצי על המייל שלך הסר

• הוסף לסימניות
תיכנסי לגוגל
מייל גימל
וביציאה תמחקי את ההיסטוריה
זה ימחוק את הסיסמא
מניסיון

• הוסף לסימניות
אולי יותר טוב זה :
להיכנס לגוגל, כרטיסיית גלישה בסתר. חיפוש: מייל.
כניסה. שם משתמש, וסיסמא.
כשסוגרים את הדפדפן זה יוצא אוטומטית מהמייל.
הפיתרון הכי טוב. לדעתי!

• הוסף לסימניות
עוד עיצה בלי להסיר
אחרי שאת נכנסת למייל שלך
תשני את הסיסמא של המייל שלך (מתי שאת מחזירה את הסמארטפון) וכבר לא יוכלו לראות את המייל במכשיר

• הוסף לסימניות
בכניסה הוא רוצה אימות של הפלאפון שאיתו נרשמתי אבל אני לא יכולה כי אין לו שיחות עכשיו

• הוסף לסימניות
זה המסך הראשי שמראה את החשבונות..
Screenshot_20210719-003022_Settings.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה