דרוש מידע אני בחל"ד - והתמ"ת דורש אישור חזרה לעבודה. מה עושים?

• הוסף לסימניות
קיבלתי הודעה מהתמ"ת שלצורך רישום לוועדת קבלה עליי לצרף אישור חזרה לעבודה.
הבעיה היא שכרגע אני עדיין בחל"ד שהתארכה, כך שאין לי כעת אישור כזה.

חיכיתי היום למעלה משעתיים בטלפון עם התמ"ת בהמתנה למענה, עד שהשיחה התנתקה...
יש למישהו מושג מה אני אמורה לעשות?
אשמח לעזרה, תודה

• הוסף לסימניות
שתחזרי לעבודה תמלאי ותשלחי רק תשני את תאריך החזרה לתאריך שהיית אמורה לחזור ותקבלו רטרו על הזמן הזה

• הוסף לסימניות

אשמח לעזרה, תודה
את מביאה אישור מהמעסיק על תאריך צפוי של חזרה לעבודה.

• הוסף לסימניות
אני הוצרכתי להביא כזה אישור לצורך קביעת דרגה.
כששאלתי מנהלת המעון אמרה לי להביא מהמעסיק על תאריך חזרה צפוי.
מאמינה שאותו האישור בדיוק נצרך לוועדת קבלה.
את אומרת את זה מידיעה או מהשערה?

• הוסף לסימניות

אשמח לעזרה, תודה
את צריכה להביא מהמעסיק נספח 4 שיש שם 2 שורות אחת תאריך חזרה והשניה תאריך צפי חזרה
אני גם הוצרכתי להביא כזה אישור השנה והמעסיק הכיר את התהליך ישר מילא לי תאריך צפי בלבד
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה