אני בן 4..

• הוסף לסימניות
אבל בתמונת אני בן שלוש.

לקוחות שלקחו את הזמן שלהם... טעימות מהאלבום

• הוסף לסימניות
תפתחו.. הצבעים..

• הוסף לסימניות
חמוד מאוד :)
תמונות מקסימות ויפות!
אגב, יעל, את הפרחים-עלים הורודים שבתמונות העליונות את מוסיפה בעריכה או שזה כבר מהצילום?
ראיתי שהם די מככבים אצלך...;)

• הוסף לסימניות
מהמם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלממוריס;2445881:
חמוד מאוד :)
תמונות מקסימות ויפות!
אגב, יעל, את הפרחים-עלים הורודים שבתמונות העליונות את מוסיפה בעריכה או שזה כבר מהצילום?
ראיתי שהם די מככבים אצלך...;)
חלק מוסיפה וחלק בצילום
למשל בשמאלית הרוב בצילום ובימנית הכל מושתל

• הוסף לסימניות
אני במקומם הייתי בוחרת מיד..
קסם של תמונות!!

• הוסף לסימניות
אני רואה את הפרחים אני יודעת זו תמונה של יעל
כיף לקבל כזה אלבום:)

• הוסף לסימניות
אלבום מלא חיות !!!
תמונות אחת אחת..

• הוסף לסימניות
יופי של סט וגיוון!

• הוסף לסימניות
הכל יפה!
אהבתי את הזוית של האני בן שלוש..

• הוסף לסימניות
אלבום יפיפה!

אהבתי את הכיתוב עם העדשים, רעיון מתוק .

התמונות אורך, בדף 19 נראות גם כן יפות מאוד , בא לי לראות אותן בגדול

בדף הלבן מספר 4, תכניסי קצת שחורים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה