בקשה אני בנתיב והחסימה נפרצה!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
זה הזוי!
בשביל מה אני משלמת להם?
אם לא בשביל שדברים כאלה לא יקרו?
כשזה קרה לי פניתי אליהם
התשובה שלהם היתה משהו כמו שמידי פעם חייבים לעדכן, ובאתר שלהם אם מודיעים כל פעם שיש גירסא חדשה.
בגלל שהתוכנה על המחשב שלך ולא על הרשת- אין להם אפשרות לעדכן אצלך.

אבל תבדקי בכלל שזו הבעיה- יכול להיות שיש סיבות נוספות. רק שיתפתי מנסיוני בעבר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לי זה קרה בנתיב כמה פעמים ועברתי לנטפרי. שמים וארץ.
לא נראה לי שבשיטת הסינון של נטפרי (הסים הייעודי שלהם בשילוב התוכנה שלהם) יש אפשרות שזה יקרה.

• הוסף לסימניות
לא קרה לי מעולם אבל במחשב שלי יש חסימה של נתיב עוד מהטכנאי שאצלו קניתי אותו

• הוסף לסימניות
תודה על העצות
לגבי נטרפי לא בא בחשבון מבחינתי זה חסימה מדי הדוקה לטעמי

אם היה לך ויפרי זה לא היה קורה
יש לי שרות דומה
התשתית של האינטרנט שלי היא גם חסומה
אני חושבת שא"א להתחבר לואיפי באופן פרוץ
לכן זה מוזר שזה קרה

• הוסף לסימניות
דווקא קרה לי בנטפרי,
אבל הבעיה היתה של 019 ולא של נטפרי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה