אני בשלב האחרון, עזרתכם> התלבטות בין כרטיסי מסך

• הוסף לסימניות
מתלבטת בין שני הכרטיסי מסך הבאים:

1. ASUS Strix GTX 1080 OC (עלות: 720$)
2. NVIDIA Titan X Pascal (עלות 1200$)

חשוב להדגיש כי מדובר במחשב עם ביצועים גבוהים מאוד.

אנא עזרתכם.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2290124:
לאיזה צורך ?

כל עבודות הגרפיקה העיצוב הצילום והאנימציה
כולל רינדורים כבדים באפטר, זיברש ומיה.

• הוסף לסימניות
1080 אפשר שהשני קצת יותר טוב אך לא מצדיק קפיצה כזו במחיר, מסתבר שהקפיצה במחיר היא תוצאה ישירה של העובדה שהוא כעת הכי חדש בשוק

• הוסף לסימניות
איזה כרטיס מסך בסדרת 1080 הוא הטוב ביותר?
Gigabyte?
ASUS?

מתלבטת..

• הוסף לסימניות
האם זה הכרטיס מסך הכי טוב?
ASUS Strix GTX 1080 OC

כמו"כ שואלת על הדרך, כמה מסכים אני יוכל לחבר אליו?
כרגע מתחילה עם אחד, מאמינה שאגיע ל-3.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
1080strix-1b.jpg

לפי התמונה הזו, 5

• הוסף לסימניות
התמונה חסומה לי
יש לך אפשרות לשלוח לי למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מש תודה

• הוסף לסימניות
וזה אכן הכרטיס הכי טוב, כן?

• הוסף לסימניות
כמו שאמרנו, אפשר שה Titan טוב יותר, אך לא מצדיק את המחיר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה