תנו לי ביקורת אני ב[ן]ת 3

• הוסף לסימניות
אז נכון שלא גוזרים ת'שערות,
אבל גם אני רוצה אלבום ותמונות כמו לאחים שלי.

מאחורי הקלעים של התמונות בשדה שיבולים
זה היה ביום שהתחילה הסופה וכבר התחיל להיות קר, אבל לא ויתרתי על המקום.
אז אלתרנו איך שיוצא יצא...

החלטתי שהפעם אני לא מידי משקיעה [חלאק'ס קודמים יצאתי לפחות 4 מקומות], יוצאים ליציאה אחת רצינית וכל השאר מה שבסביבה, אז ככה זה מה שיצא.
גשם.jpg

בובה עם עגלה.jpg

יודי.jpg

חלי.jpg

חלי עלה.jpg

פסי מטע.jpg

שמולי.jpg

שלכת.jpg

שדות חיטה.jpg

פסי.jpg

משפחתי מטע.jpg

• הוסף לסימניות
זה מהמממממממממםםםםםםםםםםםםםםם
וואוווווו
וואווו
וואוווווו
זה מושלם!!!!

• הוסף לסימניות
ואווו אלבום נדיר

• הוסף לסימניות
וואוווווווווווווווווווו נדיררררררררררררררר
אין דברים כאלו!!!!
מטורףף ויפהפהההה

• הוסף לסימניות
אלבום מהמם! עריכה יפה

• הוסף לסימניות
תודה לכל אחת ואחת.
זאת לא הילדה מהסרטים של טלי אברהמי
ממש לא, היא שלי :p
כן רואים כמה לא השקעת.... תגידי את שפויה??
חחחחח
זה מטורףףף
תמונות מדהימות וילדים בובים !!!!
כל השקעה זה ענין יחסי, לעומת פעמים קודמות מבחינתי זה לא השקעה, כי עשיתי רק יציאה אחת רחוקה [ למטע 20דק' נסיעה ] וכל השאר מתחת לבית.

• הוסף לסימניות
נעמה זה מושלםםםם
מה זה הילדים הנדרים האלה
כאילו שפכו עליהם דליים של מתיקות!!!
עמוד השיבולים- חלישות
התמונה של כולם בסט הצהוב אפור- פוסטר!
וכמובן השקדיות, והתקריבים
הכל וואו אחד גדול!!!

• הוסף לסימניות
תמונות מיוחדות!
ממש כייף לדפדף בו...
בעמוד שלה עם השקדיה הייתי מורידה את הענף מאחוריה

• הוסף לסימניות
מהמם!!!
מושקע ברמות לחלאקה לבת...
בעמוד האחרון, משהו בעיבוד באמצע התמונה השמאלית- לא מסתדר לי. אולי הכפלה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה