דרוש מידע אני גומלת את הבת שלי - והיא עקשנית........

• פותח הנושא aser
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
היא כבר מתאפקת לי 12 שעות,
מאתמול בערב...
קמה בבוקר יבשה לגמרי
היא בת שנתיים וחצי ומבינה עניין לגמרי

הדבר היחיד שמלחיץ אותי - האם זה מסוכן?
יש משהו מסוכן בילד שככה מתאפק? אולי דלקת בדרכי השתן... לא יודעת...

יש לכם מושג? או להתייעץ עם רופא?

• הוסף לסימניות
מהניסיון שלי - אמבטיה עם מים נעימים עוזרת לשחרר.. - זה ברמה המידית

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תעבדי איתה בשיטת המבצעים-- גירוי מאד טוב לילדים, תקני לה ממתק שהיא הכי אוהבת, תניחי אותו במקום שהיא תראה אותו כל הזמן- אבל לא תוכל להגיע אליו, ותגידי לה שכל פעם שהיא תעשה בשירותים היא תחלק לכולם- לאבא ולאמא ולאחים וכמובן גם לעצמה וכך כולם ישמחו יחד!!!!
אני שלחתי גם לבת שלי לגן עדשים או וופלים וכדו' וכך כשהיא היתה עושה בגן היתה מחלקת לכל החברים... והיא היתה מאושרת!!!
שיהיה בהצלחה!
והעיקר תאמיני בה ותראי לה את זה- ולא לבוא לידי כעס גם אם זה לוקח יותר משבועיים+ כי אז זה גורם לבעיות יותר גדולות...
מאחלת לך שיהיה לך בקלות ובהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
אל תלחצי
זה קורה וזה תקין.
הבת שלי היתה שבוע מתאפקת במעון מ8-4.30 ורק בבית עושה,
עד שנשבר לה

תני לה את הזמן שלה ואל תראי לה לחץ

• הוסף לסימניות
גם הבן שלי היה ככה
תושיבי אותה בשירותים ותדגדגי אותה ברגליים.
עוזר :)

• הוסף לסימניות
הבן שלי השלישי היה ככה
וואו זה כל כך הוא
טיפוס לחוץ כזה.

זה שלב בתהליך שלה עוד שבוע הכל יעבור
מה שאצלי עבד זה אחרי שנרדם לשים טיטול מתוך שינה היה משתחרר לו

• הוסף לסימניות
הרופא שלנו לא היה בעד, טען שזה מסוכן, ואין טעם ללכת נגד רצונה,
ולחכות שזה יבוא ממנה...

• הוסף לסימניות
לאחרונה אני כל כך מרחמת על ילדים קטנים
הם כל כך חסרי אונים
כשאמא כועסת עליהם הם מרגישים שסוף העולם הגיע
יש להם עיניים קטנות ואין פורפורציות
מתמלאת חמלה כשאני רואה ילד בגינה שאמא שלו כועסת עליו
וגם על הבן שלי...
כשעושה משהו רע ואני כועסת הוא נראה כל כך מבוהל שזה גורם לי מיד לפייס אותו ולחבק
לא קשור ישירות לנושא האשכול
אבל הרגשתי צורך לפרוק :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה