אני השתגעתי?!

• הוסף לסימניות
או שזה הוא?
לא ברור...:D
מה שבטוח- אני משוגע על הימים שיוצאים לי כאלה דברים!
מצורף תהליך עבודה קצרצר;)

מה דעתכם, הצל מוסיף או גורע?

קבצים מצורפים

• 1.png
    KB 680.6 · צפיות: 19
  • 2.png
    KB 573.9 · צפיות: 20
  • 3.png
    KB 591 · צפיות: 18
  • 4.png
    KB 967.7 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
חחחחחח חזק! יש משהו בציורים שלך שהכי מוצלח זה הקו ביד. פה אהבתי הכי את הסקיצה.
אולי אינקינג יותר עבה יסדר את זה?

• הוסף לסימניות
איזה ממי! מגניב, מקפיץ ומפוצץ הומור!!! (מיהרתי להיסתכל אם לא הקפיצו אותו מפורים---)
הצל מדהים, הייתי ממליצה להפוך את האינקינג לכהה יותר (שחור נניח)
ודחוף להוסיף רקע מקושקש שיעיף אותו כהוגן (אבל מנוגד בצבעים לדמות, שלא תבלע)

יש לך בניה מצוינת במבנה הפנים!!!
ים הצלחות.

• הוסף לסימניות
טוב... על האינקינג הזה לא יכולתי לוותר, הוא מוסיף הרבה אור לציור...
כמה שינויים קטנים:

קבצים מצורפים

• השתגעתי.png
    KB 885.9 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
חח, עליז וקופצני - מעולה :)

ההצללה בהחלט מוסיפה, אבל יש בה משהו קצת מבלבל, וזה בעיקר כי ההצללה לא נכונה. אני חושב שיעזור לך אם תתאמן בלעשות אור וצל עם מברשת חדה ולא עם איירבראש, בכדי שגבולות הצל יהיו לך ברורות יותר ותוכל לאבחן טעויות וללמוד להבא..
תמשיך לעשות שמח.

• הוסף לסימניות
חחח חמווווד!!
אולי תנסה להשמש בצבעים פחות זוהרים? זה ישדרג את התמונה לדעתי.
צבעים זוהרים בכללי זה נותן מראה יותר זול ופשוט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל קלודין;1865221:
חחח חמווווד!!
אולי תנסה להשמש בצבעים פחות זוהרים? זה ישדרג את התמונה לדעתי.
צבעים זוהרים בכללי זה נותן מראה יותר זול ופשוט.

אבוד במקרה שלו;)
הוא אוהב את הצבעים הזוהרים (אם כי גם לדעתי צבעים כהים יותר יטיסו את הדמות רחוק עוד יותר!)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;1865348:
אבוד במקרה שלו;)
הוא אוהב את הצבעים הזוהרים

בדיוק!
בכלל, אני לא מבין איך אפשר להשתמש בצבעים כהים בלי להפוך את הציור ליבש ומשעמם? למישו בא להראות לי?:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ishai;1865390:
בדיוק!
בכלל, אני לא מבין איך אפשר להשתמש בצבעים כהים בלי להפוך את הציור ליבש ומשעמם? למישו בא להראות לי?:eek:
אולי??...

קבצים מצורפים

• 4.png
    KB 196.1 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
עם מלוא הכבוד לכשרון הענקקקקק שלך, לציורים המגניבים שלך, ליצירתיות לכייפיות ולזרימה המדהימה,
אפשר להעיר?
אז ככה:
דבר ראשון, כמו שכבר אמרו - ההצללות לא נכונות בעיני. תנסה להתמקד - מאיפה האור מגיע, איפה נופל הצל.
חוץ מזה, וגם את זה כבר כתבו - משום מה הסקיצות והשירבוטים הידניים שלך תמיד הרבה יותר יפים. אולי תנסה לשים את הסקיצה בשקיפות מסוימת מאחורי האינקינג (ודחוף להחליף לו את הצבע לכהה יותר!) או אולי תנסה לשחק עם עובי הקו, או עם הצללות כבדות כבר בשלב האינקינג, לא יודעת.
ולסיום, וגם את זה כבר אמרו - הצבעים הזורחים!! למה???
אם אתה נורא נורא קשור אליהם, תנסה אולי לפחות להוריד קצת רוויה.
זהו, והציורים שלך באמת באמת מדהימים!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתי 25;1865410:

נו באמת...כל השמחה של הצבע ירדה פה... אבל תודה על ההשקעה:)

נכתב ע"י ronitg;1865589:
עם מלוא הכבוד לכשרון הענקקקקק שלך, לציורים המגניבים שלך, ליצירתיות לכייפיות ולזרימה המדהימה,
אפשר להעיר?
אז ככה:
דבר ראשון, כמו שכבר אמרו - ההצללות לא נכונות בעיני. תנסה להתמקד - מאיפה האור מגיע, איפה נופל הצל.
חוץ מזה, וגם את זה כבר כתבו - משום מה הסקיצות והשירבוטים הידניים שלך תמיד הרבה יותר יפים. אולי תנסה לשים את הסקיצה בשקיפות מסוימת מאחורי האינקינג (ודחוף להחליף לו את הצבע לכהה יותר!) או אולי תנסה לשחק עם עובי הקו, או עם הצללות כבדות כבר בשלב האינקינג, לא יודעת.
ולסיום, וגם את זה כבר אמרו - הצבעים הזורחים!! למה???
אם אתה נורא נורא קשור אליהם, תנסה אולי לפחות להוריד קצת רוויה.
זהו, והציורים שלך באמת באמת מדהימים!!

יוווו, ממש תודה על הטיפים. זה ממש חשוב לי.
תבינו, אני אף פעם לא למדתי בקורס מקצועי, לכן כל הערה בונה שלכם עוזרת מאוד.
המורים הכי טובים שהיו לי הם טיפים והשראות מאחרים.
אולי אני אעשה קורס בפרוג כשאגדל...;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה