אני והדובי שלי

• הוסף לסימניות
תמונה מקסימה! מספרת...
והצבעים מאד יפים.
ייתכן שכדאי להאיר אותה קצת.

• הוסף לסימניות
תמונה נפלאה!!
סיפור!
יש מקום קצת להבהיר ולהוסיף צבע.
ניסתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YochiS;1744386:
תמונה מקסימה! מספרת...
והצבעים מאד יפים.
ייתכן שכדאי להאיר אותה קצת.
יוכי, טלפטיה?!

• הוסף לסימניות
יש איזה משהו לא ברור מאחורי הילדה, נראה כמו עיבוד לא מושלם.

תמונה יפה, מאוד!

• הוסף לסימניות
יש כאן בעיה בתצוגה של הצבע .

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1744485:
יש איזה משהו לא ברור מאחורי הילדה, נראה כמו עיבוד לא מושלם.

תמונה יפה, מאוד!

את מדברת על הפס הכחול?
לא נוצר מעיבוד. זה המקור. השתפקות של משהו שנמצא מאחורה...
התלבטתי גם אני כמה שווה להשקיע בזה זמן - והחלטתי להעלות ככה לראות מה תהינה התגובות.
כך נראה לך טוב יותר?
קצת קשה לתקן מאחורי שיער...
מה נראה לכם עדיף?

• הוסף לסימניות
דווקא מאוד אהבתי את הפסים מאחורה, מיוחד מאוד ומשתלב יפה עם הבגדים של הילדה.

• הוסף לסימניות
ניסיון מהיר
באמת יש משהו מאחורי הילדה, עכשיו אני רואה

קבצים מצורפים

• 00.jpg
    KB 647.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
עכשיו אני רואה שכבר העלו תיקון
אז יהיה כפול :)

ובאמת יש כאן בעיה בתצוגה של הצבעים!

• הוסף לסימניות
פוזה וצבעוניות חמודים!!
אחרי התיקון שלך, מצוין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה